G4Media.ro

Autostrada Soarelui a fost închisă. Vântul ajunge la 170 km/oră, asemenea uraganelor…

Autostrada Soarelui a fost închisă. Vântul ajunge la 170 km/oră, asemenea uraganelor de nivelul întâi/ Mai multe localități au rămas fără curent electric

Autostrada Soarelui a fost închisă și mai multe localități din Dobrogea au rămas fără curent electric după ce furtuna extrem de violentă a făcut ravagii în regiune. Vântul ajunge la 170 km/oră, o viteză asemănătoare celei din timpul uraganelor de gradul întâi, transmite Digi24.
La sediul ISU Constanța s-a constituit o celulă de intervenție și au fost luate mai multe măsuri de alertă. Printre altele, s-a instituit starea de permanență în primării și au fost identificate femeile însărcinate care se apropie de termen.
Toate drumurile din județul Tulcea au fost închise, inclusiv drumul Constanța-Tulcea. Prefectura Constanța a avut loc o întâlnire cu reprezentanții hypermarketurilor din municipiul Constanța si s-a obținut aprobarea pentru a primi sprijin la nevoie pentru parcarea tirurilor.
Totodată, la ora 23:30, autoritățile au luat decizia să închidă Autostrada Soarelui. Peste 40 de localități din Dobrogea au rămas fără curent electric.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Poate ca acum e un moment oportun sa mute retelele de curent electric prin pamant.