G4Media.ro

Autorul ameninţării cu bombă de duminică, la un local din Ploieşti este…

Autorul ameninţării cu bombă de duminică, la un local din Ploieşti este un client nemulţumit. El a fost internat la Psihiatrie

Autorul ameninţării cu bombă de duminică seară, care a vizat un local situat în centrul municipiului Ploieşti, în imediata apropiere a unui centru comercial, a fost prins de poliţişti, fiind vorba despre un client recalcitrant care a fost dat afară de personalul unităţii respective, relatează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, persoana în cauză este un bărbat în vârstă de 32 de ani domiciliat în Ploieşti.

Acesta a fost transportat la o unitate medicală de psihiatrie în vederea acordării unor îngrijiri medicale de specialitate.

De asemenea, bărbatul a fost amendat cu 3.000 de lei, conform prevederilor OUG 34/2008, privind organizarea şi funcţionarea sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă, iar reprezentantul legal al localului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020, întrucât nu a respectat prevederile legale referitoare la funcţionarea cu până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Surse apropiate anchetei au precizat că bărbatul care a lansat ameninţarea cu bombă fusese în acel local, dar din cauza comportamentului său recalcitrant, a fost dat afară de personalul unităţii, fapt care l-ar fi determinat să recurgă la acest gest.

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Cam mulți „nemulțumiți” de diferite lucruri in ultimele luni! Oare îi incită cineva? Ia să fie internat minim 1 an fiecare „bolnav” de-ăsta cu medicație masivă!
    Și cum se poate așa ceva, mergi ca Vodă prin lobodă și inciți bolnavi psihic, nu te ia nici un special în vizor? Țara nimănui! Înțeleg o dată, de două, de nouă, dar sunt zeci de astfel de cazuri si zero rezultate ale specialiștilor speciali!

  2. popa satanist