G4Media.ro

Spania se închide treptat: Autorităţile din Galicia au decis blocarea totală a…

Spania se închide treptat: Autorităţile din Galicia au decis blocarea totală a zonei de coastă Lugo din cauza unui nou focar de COVID-19, la o zi după reintroducerea măsurilor restrictive în Catalonia

Regiunea Galicia din nord-vestul Spaniei a impus din nou restricţii pentru aproximativ 70.000 de persoane, după izbucnirea unui nou focar de COVID-19, decizie luată la o zi după ce Catalonia a reintrodus măsuri restrictive locale pentru a stopa răspândirea coronavirusului, transmite Rador.

Astfel, persoanele care locuiesc pe coastele nordice ale provinciei Lugo nu vor putea părăsi zona până vineri, 10 iulie, cu două zile înainte de alegerile regionale din Galicia.

Guvernul local a precizat că nu vor putea intra sau ieşi din zona desemnată decât cei care trebuie să meargă la serviciu.

Spania este una dintre cele mai afectate state europene de pandemie și a înregistrat până în acest moment aproximativ 300.000 de infectări COVID-19 și 28.000 de decese.

sursa foto: Pixabay

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Si nu cere nici un partid demisia Guvernului spaniol?!!!

 2. Dulcea naivitate (ca sa nu-i zic altfel) care crede ca rezolva problema cu carantina.
  Si cam cit or sa stea in carantina? Pina la vaccin? Atunci poate c-o rezolva in trei – patru luni.

  • vaccinul va fi la fel ca cel pentru gripa. va tine cateva luni si va trebui refacut anual. nu va avea mare efect la batrani, doar la tineri, la care oricum nu conteaza.
   sa te astepti sa devina obligatoriu in Romania ca sa vanda Cercelus varianta oferita de sponsorii lui, la fel cum face acum cu kaletra, care nu are niciun efect in afara de diaree puternica.

 3. pana la urma si imunitatea de turma e diferita https://www.webmd.com/lung/news/20200626/herd-immunity-threshold-could-be-as-low-as-43-percent , doar ca mi-as dori sa faca altii nu eu!

 4. au închis Sagria – o localitate cu 200.000 locuitori – deoarece gov reg Catalunya a descoperit un focar …