G4Media.ro

Autoportretul actorului Johnny Depp, pictat în timpul proceselor cu fosta soție, este…

Sursa foto: Facebook/Castle Galleries

Autoportretul actorului Johnny Depp, pictat în timpul proceselor cu fosta soție, este scos la vânzare pentru 1.950 de dolari

Un autoportret al lui Johnny Depp înfăţişându-l pe starul de la Hollywood pe când se afla în toiul proceselor legate de căsătoria cu fosta soţie Amber Heard, a fost scos joi la vânzare, scrie Reuters.

Concepută în 2021 în studioul ilustratorului britanic Ralph Steadman, creaţia, intitulată ”Five”, a fost finalizată anul acesta.

”Acest autoportret a fost creat într-o perioadă care a fost… să spunem, puţin întunecată, puţin tulbure”, a precizat Depp într-o înregistrare video.

”M-am uitat la el şi, nu ştiu de ce, m-am gândit că are nevoie de altceva. Are nevoie de mai multă informaţie… aşa că am scris cinci acolo pentru că eram pe cale să intru în cel de-al cincilea an de nebunie”, a mai spus actorul.

Johnny Depp s-a căsătorit cu Amber Heard, pe care a cunoscut-o pe platoul de filmare al peliculei ”The Rum Diary”, în 2015. După un an, actriţa a intentat divorţ.

Relaţia lor tumultoasă a fost evidențiată în două procese.

Anul trecut, într-un tribunal din Statele Unite, Depp a avut câştig de cauză într-un proces de defăimare împotriva lui Heard, care l-a acuzat pe actor de abuz. Depp a spus că nu a lovit-o nici pe ea şi nici vreo altă femeie.

În urmă cu doi ani, Depp a pierdut un proces de calomnie în Marea Britanie împotriva tabloidului The Sun, care l-a etichetat ”bătăuş de femei”. Un judecător de la Înalta Curte din Londra a ajuns la concluzia că actorul a agresat-o în mod repetat pe Heard. La scurt timp, a fost concediat din franciza ”Fantastic Beasts”, un spin-off la seria ”Harry Potter”.

Depp a spus că ”Five” a fost inspirat de o fotografie de-a sa realizată în 2015, când a devenit imaginea unui parfum bărbătesc Dior.

”În tot acel timp, chiar dacă a fost dureros, Dior s-a menţinut pe poziţie şi a fost incredibil”, a precizat Depp în înregistrare.

”Five” este o serie de portrete realizate de Depp în colecţia sa ”Friends & Heroes” – include portrete ale lui Elizabeth Taylor, Al Pacino, Bob Dylan şi Keith Richards – şi sunt scoale la vânzare de Castle Fine Art, un grup de galerii de artă din Marea Britanie.

Autoportretul, realizat în ediţie limitată, este pus la vânzare pentru 13 zile la preţul de 1.950 de dolari. Depp a spus că 200 de dolari din încasările de la fiecare vânzare vor fi donate organizaţiei nonprofit Mental Health America.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Doar atât ca pret ? E destul de reusit…