G4Media.ro

”Autobuzul copiilor” va circula timp de 10 zile prin Brașov: muzică, baloane,…

Sursa foto: Monitorul Expres

”Autobuzul copiilor” va circula timp de 10 zile prin Brașov: muzică, baloane, dulciuri și petreceri / Transportul este gratuit  pentru copii și părinți

Un ”Autobuz al copiilor” de la RATBV, decorat și colantat pe gustul micuților, va circula pe un traseu special timp de 10 zile, între 1 și 10 iunie, anunță Monitorul Expres.

Pe 1 iunie zona din fața Rectoratului (Livada Poștei) va deveni o zonă de distracție pentru micuții din Brașov, petrecerea cu muzică, face-painting, dulciuri, animatori fiind oferită gratuit de RATBV.

Astfel, în primele zece zile ale lunii iunie, RATBV pune la dispoziția copiilor, și a părinților, dacă vor să-și însoțească micuții, un autobuz care va circula zilnic în intervalul orar 16.15 – 19.45, pe traseul Livada Poștei – Castanilor – Livada Poștei, într-o călătorie gratuită, fără opriri în stații, dar cu multe jucării și baloane amplasate în autobuz, precum și cu muzică pe gustul celor mici.

Marea distracție, înainte sau după plimbarea cu ”Autobuzul copiilor”, va fi în Livada Poștei, în fața clădirii Rectoratului, în ziua de 1 iunie, între orele 16.00 și 19.00, acolo unde Minnie și Mickey Mouse îi așteaptă pe toți ce vor să simtă cu adevărat atmosfera de sărbătoare a copiilor.”Cele două evenimente din Livada Poștei, de pe 1 și 10 iunie, precum și întreaga perioadă în care va circula acest autobuz vor fi cu siguranță surprize plăcute, bucurii adevărate, sincere pentru copii. Iar prin demersul nostru, care este o continuare, practic, a acțiunilor începute iarna trecută, cu Autobuzul lui Moș Crăciun, exact acest lucru am dorit să obținem: zâmbete de la cei mai mici dintre călătorii noștri. Atât ei, cât și părinții lor vor înțelege că deplasarea cu mijloacele de transport public din Brașov este plăcută și sigură”, a declarat directorul general al RATBV, Marian Geman.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...