G4Media.ro

Austria: Un român și-a omorât iubita în bătaie, din gelozie, deși trăia…

Sursa foto: Pixabay

Austria: Un român și-a omorât iubita în bătaie, din gelozie, deși trăia din banii pe care tânăra îi câștiga din prostituție

Un român din Austria și-a omorât iubita în bătaie, după o scenă de gelozie, deși acesta trăia exclusiv din banii pe care femeia îi câștiga din prostituție, relatează Heute.

Tinerii, amândoi de 28 de ani, s-au cunoscut în România și au plecat în Austria pentru un trai mai bun. Fata a început să lucreze ca prostituată în cluburi de noapte din Carintia, în timp ce el stătea acasă.

Potrivit parchetului din Klagenfurt, femeia câștiga între 2.000 și 3.000 de euro pe lună, însă el voia ca ea să se întoarcă acasă cu cel puțin 750 de euro, după o zi de muncă, relatează Heute. Se pare însă că bărbatul era și gelos.

În 15 noiembrie 2021, Andrei a vrut să afle de ce ajunsese iubita lui atât de târziu acasă și cine a adus-o. Deoarece fata nu a răspuns, acesta a început să o bată cu coada unui mop iar mai apoi a folosit o scândură de la pat. În cele din urmă, femeia a leșinat iar tânărul a încercat să o readucă la viață, stropind-o cu apă rece și cu respirație gură la gură, însă ea nu și-a revenit, adaugă Heute.

În cele din urmă bărbatul a dus-o la spital însă medicii nu au mai putut face nimic – tânăra suferise o hemoragie interna.

Andrei și-a recunoscut crima, dar neagă că a avut intenția de a o ucide pe iubita lui. „Clientul meu regretă profund ceea ce a făcut și este afectat emoțional. Nu credea că este posibil să provoace moartea victimei”, a declarat avocatul lui, potrivit sursei citate.

Bărbatul riscă acum închisoarea pe viață.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Un slăbănog care se sperie și de propia umbră.
    Așa ceva nu se face .

    • sper ca el sa intalneasca niste domni dotati care sa-l trateze cum se cuvine. Iar tu pari ca vrei sa-l urmezi…

  2. Pai si autoritatile ce au facut?? Pentru ce platim taxe?