G4Media.ro

Aurescu: Autorii atrocităţilor din Ucraina trebuie traşi la răspundere de Curtea Internaţională…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Aurescu: Autorii atrocităţilor din Ucraina trebuie traşi la răspundere de Curtea Internaţională de Justiţie

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, cere ca autorii atrocităţilor comise în Ucraina în urma agresiunii ruse să fie traşi la răspundere de Curtea Internaţională de Justiţie, transmite Agerpres.

„Condamn cu tărie atrocităţile oribile comise în Bucea şi în alte oraşe din Ucraina ca urmare a agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei. Toţi autorii unor astfel de crime internaţionale trebuie să fie traşi la răspundere de Curtea Internaţională de Justiţie. România sprijină pe deplin o anchetă amănunţită făcută de Curtea Internaţională de Justiţie”, a scris Aurescu, duminică, pe Twitter.

Cadavrele a cel puţin 20 de bărbaţi îmbrăcaţi în haine civile zăceau sâmbătă pe o stradă din Bucea, oraş situat la nord-vest de Kiev pe care militarii ucraineni tocmai l-au recucerit de la forţele ruse, a constatat un jurnalist AFP. Ucraina a anunţat că Bucea a fost eliberată, dar oraşul este distrus de lupte.

În ultimele zile, forţele ruse s-au retras din mai multe localităţi situate în apropierea capitalei ucrainene, după eşecul tentativelor lor de încercuire.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Putin e deja în buncăr, pregătit să se împuște ca Hitler, Bobitza.

  2. Asm, in curand vei dormi somnul vesnic in care s-au afundat si eroii tai rusi 😂

  3. 18000 doar cu Javelinuri si Nlaw, sa vezi cand or primi ucrainienii armament greu cati eroi rusi se vor duce la satana 😂

    • Spre deosebire de tine, moțul moale de la treaba mare, care înghite „cum” moscovito-rusofil. Să ai poftă viermișor infect!

  4. Încă mai sunteți plătite sau faceți tângâtită de plăcere fetelor nebunelor deep-throat-elor? Zdreanța rusească pute de la o poștă a pișu și pufoaică. Exact ca voi!

  5. De ai ieșit la microfon știi totul condamnă tu cum știi mai bine