G4Media.ro

Aurelian Pavelescu, acuzat că a încasat pe persoană fizică chiria unui restaurant…

sursa foto: Facebook/

Aurelian Pavelescu, acuzat că a încasat pe persoană fizică chiria unui restaurant deschis în sediul PNȚCD

Doi vicepreședinți ai PNȚCD îl acuză pe Aurelian Pavelescu, președintele partidului, că ar încasa în nume propriu chiria plătită de resturantul Legere din curtea sediul central al PNȚCD, situat în centrul Capitalei, potrivit unui comunicat de presă.

Vicepreședinții Dan Sârbu și Miron Marcel susțin că Pavelescu ar fi vândut și patru sedii ale partidului: sediul din strada Georges Clemenceau nr. 9 (București), care a aparținut fundației Maniu Mihalache, precum și sedii din Timișoara, Târgoviște și Botoșani.

Reacția celor doi vicepreședinți vine după ce Pavelescu a anunțat o alianță cu partidul lui Liviu Dragnea.

Cei doi îl mai acuză pe Pavelescu că se prezintă drept președintele PNȚCD deși și-ar fi pierdut calitatea de membru după ce a candidat pe listele Partidului Ecologist la alegerile parlamentare din 2020. Ei citează o declarație de interese a lui Pavelescu depusă pe site-ul ANI.

G4Media a solicitat o reacție de la conducerea partidului și o vom publica imediat ce o vom avea. (sursa foto: Facebook/PNTCD)

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Ce mafioti au pus gheara pe partidul unor personalitati precum Ion Ratiu si Coposu…
    Avand in vedere ca partidul condus acum de impostorul de Paelescu va ajuns anexa PSD si a altor hoti, precum Draknea, nu trebuie regretata disparitia lui.

  2. Hoț la hoț trage și păduche la păduche…

  3. Asta este un infractor calificat. Fura tot ce poate. E protejat penal. Nu au treaba procurori cu el si daca le fura friptura din farfurie. E baiat de ai nostrii….

  4. Interlop la interlop trage. Probabil au făcut schimb de experienţă, că şi Daddy a avut şi are tot felul de bodegi/tractiruri/spelunci. Plus că cine ştie mai bine să încalce legea, dacă nu un avocat escroc? Ce destin blestemat pe PNŢCD! – Dintr-un partid istoric a mai rămas doar o bodegă şi un bodegar samsar de imobile…

  5. De asta l-au cooptat pe Livache, le are cu ospataria.