G4Media.ro

Aurelian Bădulescu (PSD) a postat o fotografie în care îl asimilează pe…

sursa foto: captură Facebook/ Aurelian Bădulescu

Aurelian Bădulescu (PSD) a postat o fotografie în care îl asimilează pe Iohannis lui Hitler. PNL ”somează” PSD să îl excludă

Aurelian Bădulescu, fost viceprimar PSD al Capitalei și mâna dreaptă a Gabrielei Firea, a postat vineri pe Facebook o fotografie în care îl asimilează pe președintele Klaus Iohannis dictatorului nazist Adolf Hitler.

Fotografia e însoțită de un atac la adresa președintelui: ”Iohannissimul e acea doctrină de distrugere a identității naționale și de renaștere a internaționalismului marxist. Printr-o serie de măsuri politice, doctrina fixează principiile de bază ale cedării Suveranității naționale. Aceasta vizează punerea la dispoziția cuplului Merkel-Macron a întregii resurse umane și naturale a României”.

Bădulescu este consilier general la București și a candidat fără succes pentru primăria Sectorului 3. El este extrem de apropiat de Gabriela Firea, care nu s-a delimitat niciodată de gesturile și poziționările radicale ale acestuia.

PNL a reacționat și a ”somat” PSD să îl excludă din partid de urgență pe Aurelian Bădulescu și să se delimiteze de atacurile acestuia la adresa președintelui Klaus Iohannis.

”Atacurile suburbane ale unor reprezentanți ai PSD la adresa președintelui Klaus Iohannis sunt revoltătoare și depășesc orice limită a polemicii politice, aducând atingere demnității umane prin retorica degradantă promovată. Astăzi a fost rândul fostului viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a Gabrielei Firea, să lanseze pe o rețea de socializare o imagine abjectă, în care sunt folosite simboluri care aparțin unui regim dictatorial și criminal din istoria Europei. Somăm conducerea PSD să ia de urgență decizia de excludere din partid a lui Aurelian Bădulescu și să se delimiteze explicit și fără echivoc de mesajele promovate de acesta”, se arată în comunicatul PSD.

De asemenea, PNL cere ”organelor abilitate să se sesizeze cu privire eventualele fapte penale săvârșite de Aurelian Bădulescu, precum și de alți reprezentanți ai PSD care au distribuit mesajele acestuia de pe o pagină de socializare, în raport cu prevederile Legii 217/2015 și a OUG 31/2002 privind interzicerea organizațiilor și simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii”.

Context. Mai mulți lideri PSD l-au comparat pe președintele Iohannis cu Hitler în ultimii ani, fapt ce a provocat proteste ale comunității germane, ale comunității evreiești și sancțiuni administrative din partea CNCD. Printre cei care au făcut referiri jignitoare la adresa președintelui s-au numărat Lia Olguța Vasilescu, Dariu Vâlcov, Șerban Nicolae.

 • Citește și:

Vâlcov a atins pragul de jos în politică: Postare pe Facebook în care Iohannis apare în postura lui Hitler

Șerban Nicolae recidivează cu referințele naziste la adresa președintelui Iohannis: ”Gauleiterul rânjește satisfăcut. Prăpădul poate începe”

Procurorii s-au autosesizat în cazul consilierului județean Constantin Guguianu (PSD) care a postat pe Facebook fotografii trucate cu președintele Iohannis în haine militare naziste

VIDEO Delir la o televiziune locală din Galați / Deputatul PSD Nicolae Bacalbașa: Președintele României nu-i român. UE ne ține cu nasul în rahat. Poporul german, pro-Hitlerist până în 1970! Iohannis „infiltrat”?

VIDEO Carmen Avram, derapaj major la Antena 3. Acuzații de nazism la adresa președintelui Klaus Iohannis: ”Împarte țara între pesediști și români” în același fel în care se făcea diferența ”între oameni înalți și blonzi și cu ochii albaștri și restul oamenilor”

Foto: Captură Facebook / Aurelian Bădulescu

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

23 comentarii

 1. PeSeDe,
  Un sfat bine intentionat: nu va luati calaul peste picior, ca e pacat !

  • nu mai e cu libertate de exprimare?
   nu mai suntem Charlie?

  • @Dan Ce treaba are libertatea de exprimare aici?

  • @Dan,
   Maria Antoaneta a scuipat si s-a trezit in Iad cu inca un pacat. Eu v-am avertizat!

  • cred ca nu ai inteles principiul libertatii de exprimare. sa ti-l explic eu ca pt prosti (ca la tine e cazul): cand ce exprimi tu ma calomniaza pe mine, imi distruge viata, aia nu mai e libertate pt ca „libertatea” ta tocmai ca incalcat-o pe a mea. si in momentul ala o dai in civil, penal, depinde cum e cazul. aia se cheama de fapt dictatura. dictatura de a spune orice, indiferent de consecinte, chit ca sunt minciuni sfruntate.

  • nu mai esti charlie?

  • “STATUTUL FORUMULUI DEMOCRAT AL GERMANILOR DIN ROMÂNIA (FDGR)”

   “Art. 6 – FDGR este succesorul de drept al tuturor instituţiilor şi organizaţiilor ale minorităţii germane, care au fost desfiinţate prin constrângere.”

   http://forumulgermansibiu.ro/despre-noi/statut/

   AOLEU !!!

   Ia ganditi-va care au fost acelea ?

   Grupul Etnic German din România”

   “Grupul Etnic German din România (în germană Deutsche Volksgruppe in
   Rumänien) a fost înființat, sub presiunea [PRESIUNE MY ASS – AU SARIT
   SASII CA PURICII) Germaniei naziste, prin Decretul nr. 830 din 20
   noiembrie 1940 (Legea 830/21 noiembrie 1940).”

   “Acest grup etnic a fost o organizație cu statut de persoană juridică,
   subordonată direct capitalei celui de-al treilea Reich,[1][2] fiind
   singurul organism care a reprezentat, în perioada 1940-1944,
   comunitatea sașilor din zona Ardealului.”

   „Grupul Etnic German din România a fost desființat pentru că în calitate de persoană
   de drept public a avut o activitate hitleristă,”

   “ESTE NULA absolut orice constituire de drepturi sau operațiune de
   transfer de proprietate asupra bunurilor de la și către această
   persoană de drept public creată și subordonată Germaniei naziste,
   începând cu 8 octombrie 1944”

   https://ro.wikipedia.org/wiki/Grupul_Etnic_German_din_Rom%C3%A2nia

   Iar ca nebunia sa fie totala, iata ce a vrut ASOCIAŢIA FORUMUL DEMOCRAT AL GERMANILOR DIN BANAT !

   A vrut sa-si puna in statut (mai clar decat in statutul FDGR – fundatia tata (nu mama, caci fritzii sunt cu FATHERLAND) mai multe aberatii (noroc ca judecatorii au respins modificarea Statutului).

   “- va explicita şi va preciza cuprinsul art. 5 din actul adiţional III la statutul asociaţiei:”

   „FDGB este succesorul de drept al instituţiilor şi organizaţiilor apolitice ale minorităţii germane din Banat (din judeţele Arad, Caraş-Severin, Mehedinţi şi Timiş),”

   “care au fost desfiinţate în mod abuziv după 23 august 1944.”

   “- va depune o hotărâre a Forumului Democrat al Germanilor din România, prin care această organizaţie îşi exprimă consimţământul ca petenta să devină o organizaţie regională a acesteia, ”

   “să participe la alegeri sub egida FDGR, ”

   “respectiv să îşi exprime acceptul cu privire la prevederile incluse în actul adiţional care privesc FDGR; ”

 2. Atat poate. La varsta pe care o are, tot ce a realizat in viata a fost sa invete sa foloseasca Photoshop.
  Oricum, zici PSD si tragi apa.

 3. De ce să-l excludă? Îi mai infectează și pe alții.
  Să-i dea o funcție mai mare.

 4. Cainele este fericit cand oamenii il hranesc , cand nu-l mai bat , nu-l mai umilesc

  Cainele ..
  este o Oglinda
  este un Senzor

  Gaia simte tot ce este in Sufletul Cainelui.

 5. Unde pe planeta,un politician dintr o tzara cat de cat civilizata,a photoshopat un politician neamtz (care nu are simpatii fasciste/national socialiste,ba chiar liberale)in Hitler,fara sa fie sanctzionat.Asta nu i libertate de exprimare ….

 6. Mie îmi aduce a Charlie Chaplin

 7. Mai degrabă seamănă cu Charlie Chaplin, ar vrea el cu Hitler la ce față are

 8. Iar balamucul estr pe tine!

 9. O constatare A. Hitler nu a fost condamnat juridic in persoana de nicio instanta judiciara.

  • @oana – Mai fatuca, ai tu cunostinta de vreo condamnare la Iohannis? Ca noi astia mai „neinformati” nu stim. Pai, impartaseste si cu noi informatiile tale daca le ai, nu le tine doar pentru tine.
   PS: N-as vota in veci cu Iohannis, dar nu suport minciunile si manipularile…

  • @oana – poate ne luminezi si pe noi de condamnarea in justitie a lui Iohannis, ca noi astialaltii nu suntem asa de bine „informati”!
   PS: Nu as vota in veci cu Iohannis, dar nu suport minciuna si manipularea…

 10. Nu a invatat nimic prostul din campaniile trecute!

 11. Să nu îl vedem mâine poimâine pe Bădulescu în PNL atunci o sa fie bun ca toți ceilalți care au plecat de la PSD in PNL.

 12. Obraznici și insulte incredibile din partea pesedistii lor.Tudose, Ciolacu si acum Badulescu, cu niște badaranii greu de suportat. Ii lasă nervii pentru ca simt ca ii așteaptă o opoziție îndelungată. Totuși organele în drept ar trebui sa reactioneze
  Așteptăm!

 13. Ce foaie de kakat a ajuns Gfour….