G4Media.ro

AUR se consolidează în Republica Moldova, unde a atras deja trei partide…

AUR se consolidează în Republica Moldova, unde a atras deja trei partide locale înaintea alegerilor anticipate din 11 iulie

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), lansată de doar o lună în Republica Moldova, anunță că a atras deja trei partide locale cu care va avea liste comune la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

După Uniunea Salvați Basarabia, care aderase la AUR cu o săptămână în urmă, luni a venit rândul Partidului Popular Românesc (PPR) și Partidului Liberal (PL), potrivit unui comunicat de presă al AUR.

„Am decis ca noi, cei din Partidul Liberal, să facem front comun cu Alianța pentru Unirea Românilor, care a obținut un rezultat excepțional în cadrul alegerilor parlamentare din România.  Necesitatea opțiunii unioniste în buletinul de vot este absolut necesară”, a declarat președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă.

Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă la Chișinău, unde a fost invitat și co-președintele AUR România, Claudiu Târziu.

sursa foto: Facebook/ George Simion

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

17 comentarii

 1. Stati sa vedeti cand se afiliaza si galeriile de fotbal din Moldova. Sa vedeti atunci procentaj in alegeri, peste 100%.

 2. Tara de contrabandisti!

 3. S-au terminat toate treburile de facut, si ne arde de unit.

  • ce e mai bun decat o granita directa cu Rusia in momente de amenintare cu escaladarea tensiunilor militare? Rusia va sta miel bland privind cum le dispare tamponul de la granita zonei de influenta. ucraina si moldova au rolul asta pe harta. de-aia au reactionat rusii cu infiltrare in Ucraina. Pentru ca tamponul ameninta sa treaca de partea UE. Dandu-i Rusiei granita directa cu inamicul.
   Oamenii care au impresia ca Rusia va permite unirea (sau ca tot vorbim de asta, castigarea alegerilor pe cale democratica in Moldova) sunt naivi. Omulteii verzi apar din neant exact unde te astepti.

 4. AUR? O gasca de analfabeti.

 5. @Florin Marinescu, si nu crezi ca merita sa adaugi in articolul asta informatii despre ce partid este AUR, despre ce oameni si cu ce trecut exista in aur, despre ce proces de unire propune acest partid?

 6. Vai de capul moldovenilor daca prind astia radacini si pe acolo.
  Vedeti voi daca nu ajungem la conflicte diplomatice din cauza acestor derbedei.
  Cu astia moldovenii se feresc de rusi si or sa dea de taticii rusilor.
  Daca incep si acolo cu instigari la anarhie si violente se ajunge la razboi civil.
  Nu stiu de unde au astia atatia bani.
  Toata mass media moldoveneasca e inundata de Haur.
  Din cinci articole trei sant despre haur.

  • Banii sunt de la ruși bineînțeles! Iar (h)AUR în Moldova e aceeași „capcană elecorală ” sprijinită de Moscova, aidoma celei de la noi!Îl vor pupa în k u r pe PUTIN in secunda 2,imediat după alegeri dacă -i vor păcăli și pe ei!

  • Banii sunt de la ruși bineînțeles! Iar (h)AUR în Moldova e aceeași „capcană elecorală ” sprijinită de Moscova, aidoma celei de la noi!Îl vor pupa în „dos” pe PUTIN in secunda 2,imediat după alegeri dacă -i vor păcăli și pe ei!

  • Banii sunt de la ruși bineînțeles! Iar (h)AUR în Moldova e aceeași „capcană electorală ” sprijinită de Moscova, aidoma celei de la noi!Îl vor pupa în „dos” pe PUTIN in secunda 2,imediat după alegeri dacă -i vor păcăli și pe ei!

 7. Sa mai zica cineva ca doar FSB se implica in R. Moldova.

 8. Banii sunt de la ruși bineînțeles! Iar (h)AUR în Moldova e aceeași „capcană elecorală ” sprijinită de Moscova, aidoma celei de la noi!Îl vor pupa în „dos” pe PUTIN in secunda 2,imediat după alegeri dacă -i vor păcăli și pe ei!

 9. Banii sunt de la ruși bineînțeles! Iar (h)AUR în Moldova e aceeași „capcană electorală ” sprijinită de Moscova, aidoma celei de la noi!Îl vor pupa în „dos” pe PUTIN in secunda 2,imediat după alegeri dacă -i vor păcăli și pe ei!

 10. Aur a cucerit Moldova fara sa traga un foc.

 11. Cu asa stiri nu stiu sa ma mir sau sa ma doara capul . Greu de crezut ca AUR sunt o carte de vizita buna oriunde…chiar si in Rep Moldova.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.