G4Media.ro

AUR anunță că a depus aproape 4200 de amendamente la legea bugetului…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

AUR anunță că a depus aproape 4200 de amendamente la legea bugetului pe 2023

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a anunţat, luni, că a depus 4.195 de amendamente la legea bugetului de stat pe anul 2023, transmite Agerpres.ro.

Dintre acestea, 238 au fost depuse la propunerea de buget pentru Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, 97 la bugetul propus pentru Ministerul Sănătăţii şi peste 3.000 de amendamente la bugetul destinat Secretariatului General al Guvernului, se precizează într-un comunicat de presă al AUR transmis AGERPRES.

„Printre obiectivele incluse în amendamentele AUR se regăsesc propuneri privind alocarea de fonduri pentru infrastructura şcolară şi medicală din mediul rural, pentru finanţarea programelor sportive destinate copiilor, alocarea de fonduri pentru tichete pentru nou-născuţi pentru a încuraja natalitatea, dar şi pentru înfiinţarea de noi consulate în mai multe oraşe pentru a veni în sprijinul românilor din diaspora”, se precizează în comunicat.

În domeniul energetic, AUR a propus alocări suplimentare pentru construcţia Unităţilor CANDU 3 şi 4 ale Centralei Nuclear Electrice Cernavodă, dar şi pentru finalizarea lucrărilor de construcţie a hidrocentralelor aflate în diverse grade executare.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Asa se munceste USR! 🤣🤣🤣

    • Clar, astia nu stiu sa citeasca si au depus 4200 de amendamente…poate au batut pe cineva sa le scrie „temele” ca altfel nu vad

    • #supărați. .vor 4200 de trotinete pt turmentați votanți!

    • Minte de roman inapt, daca ai amedamente „fara numar” (pentru multi dintre voi trebuie sa dau referiri din manele ca altfel nu stiti despre ce este vorba”) asta nu inseamna ca sunt si bune. Munca aceea inutila dar voluminoasa doar sa para ca ati muncit.

    • dar tu esti liber sa judeci in cheia „cine? cum?”, tinere leninist

  2. Primul amendament…. Aurolac gratis pentru ai noștri…

  3. Pai simion pui de rusnac nu stie citi , nici numara , cum declara asa ceva ?

  4. Nu ma simt reprezentat, de la 4200 la 20 de milioane….. e mult . Au somat !

  5. Sunt grozavi