G4Media.ro

Au început controalele în magazine, piețe și abatoare pentru alimentele de Paște

Sursa foto: Pixabay.com

Au început controalele în magazine, piețe și abatoare pentru alimentele de Paște

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) au început controalele tematice de Paște pentru a preveni apariția de toxiinfecții alimentare.

Controalele sunt realizate în toate pieţele agro-alimentare, abatoarele şi centrele de sacrificare cu activitate temporară, unităţile de tranşare a cărnii, unităţi de procesare şi depozitare a alimentelor de origine animală și nonanimală, precum şi din magazine (carmangerii, măcelării, unităţi de alimentaţie publică, pizzerii, cantine, unităţi tip catering, cofetării, patiserii, laboratoare de cofetărie/patiserie, pensiuni turistice, unităţi de tip hipermarket/supermarket, magazine alimentare etc)..

Funcţionarea locurilor de sacrificare a mieilor este permisă numai în perioada 9-16 aprilie 2022 (premergătoare Paștelui catolic), respectiv, în perioada 9-23 aprilie (premergătoare Paștelui ortodox), între orele 07:00 – 17:00.

Sursa foto: Pixabay.com

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Plouă, ninge, administrațiile municipale și de sector au de bifat activitatea de aprovizionare de Crăciun sau de Paști denumită în mod tradițional „controalele în magazine, piețe și abatoare pentru alimentele de Crăciun/Paște”