G4Media.ro

Atacurile milițiilor asupra Rusiei obligă Moscova să-și dilueze densitatea forțele, înaintea contraofensivei…

Captura Telegram

Atacurile milițiilor asupra Rusiei obligă Moscova să-și dilueze densitatea forțele, înaintea contraofensivei ucrainene (Ministerul britanic al Apărării)

Rusia și-a desfășurat „întreaga gamă de putere de foc militară” pentru a respinge ieri un atac în interiorul granițelor sale efectuat de către grupuri de partizani, potrivit serviciilor de informații militare britanice, citate de Sky News.

Legiunea pentru Libertatea Rusiei – o miliție fondată de un cetățean rus de extremă dreapta – a declarat că a atacat regiunea Belgorod în a doua incursiune a acestor partizani în Rusia.

Deși Rusia a obținut un succes mai rapid decât la primul atac de două zile de luna trecută, a fost nevoită să folosească armament greu, împrăștiindu-și forțele mai mult decât și-ar dori înainte de contraofensiva ucraineană, a declarat Ministerul britanic al Apărării.

„A recurs la desfășurarea întregii game de putere de foc militară pe propriul teritoriu”, a declarat Ministerul britanic al Apărării.

„Comandanții ruși se confruntă acum cu o dilemă acută dacă să consolideze apărarea în regiunile de frontieră ale Rusiei sau să își întărească liniile din Ucraina ocupată”.

Elicoptere de atac și lansatoare de rachete termobarice grele au făcut parte din apărarea Rusiei ieri dimineață.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Sălbaticii chiar și-au lăsat țara de izbeliște și au pornit la invazie! Chiar și in Moscova dacă se duce cineva nu cred că întâlnește rezistenta!