G4Media.ro

Aroganța PSD: Teodorovici susține că dacă trece moţiunea de cenzură, nimeni nu…

Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea

Aroganța PSD: Teodorovici susține că dacă trece moţiunea de cenzură, nimeni nu va închide bugetul de stat pe 2020

Dacă trece moţiunea de cenzură, nimeni nu va putea să închidă bugetul de stat pentru 2020, a declarat miercuri ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres. El i-a acuzat pe reprezentanții Opoziției că sunt ”netoți ai zonei economice”.

„Bugetul pe anul viitor, că m-aţi întrebat, depinde de moţiune. Acum arată foarte bine. Acum arată foarte bine şi tot ce am promis pentru anul viitor şi anii care urmează va fi aplicat. Dar cu siguranţă, vă spun sigur că dacă ea va trece anul viitor nimeni nu va închide bugetul. Sigur, sigur. Pun şi un pariu că nu se va închide anul viitor fără tăieri în cazul în care va veni Opoziţia, adică aceşti netoţi ai zonei economice. Nu vă place declaraţia mea? Nu”, a spus Eugen Teodorovici, la conferinţa „Upgrade România: Soluţii pentru finanţarea marilor proiecte de investiţii ale României” – eveniment organizat de DC Media.

Moţiunea de cenzură, iniţiată de Opoziţie la adresa Guvernului Dăncilă, a fost depusă marţi în Parlament.

Moţiunea, intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!”, are 237 de semnături de la parlamentari PNL, USR, PMP, UDMR, PRO România, ALDE, doi deputaţi ai minorităţilor naţionale, patru parlamentari PSD şi un deputat independent, după cum a anunţat prim-vicepreşedintele liberalilor Raluca Turcan.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

23 comentarii

  1. Un buget la fel de bine facut ca cel de anul trecut? A stai, nu a fost facut din cauza crizei mafiote din PSD-ALDE, ca nu se intelegeau cum si cine ia partea cea mai mare din cascaval. Si acuma vine cu propaganda tipica PSD crezand ca va speria lumea? Sincer, nu inteleg rostul mesajului (exceptand fanii Antena3).
    Vom afla in instanta draga Eugen, curand.

  2. Daca trece motiunea, te-ai lins pe bot de amante si trai pe picior mare, prostovane ! Aia se intampla daca trece motiunea. Doar nu ti-ai inchipuit ca umbla curvelet cu tine ca esti prea chiparos sau rasarit la minte?

  3. Sentimentul PSD al dezastrului e un fel de a cinsti 30 e ani de la Revoluţie.

    • BNR sa tipărească banii separat bugetarilor și cei care muncesc sa nu mai plătească taxe și impozite ilegale și dobinzi și amenzi și hirtoagele lor…. Statul sa nu mai fie cerșetor de taxe și impozite ilegale și dobinzi și amenzi și hirtoagele lor împuțite dacă nu poate sa și plătească singur agenții lui sa dea faliment e simplu…. Dacă oamenii protestează din cauza nivelului de trai statul sa nu și mai trimită sclavii de jandarmi și polițiști sa bata lumea și sa omoare oamenii ca să ne bage forțat pe git sistemul lor corupt și nedrept….

  4. ” Acum arată foarte bine şi tot ce am promis pentru anul viitor şi anii care urmează va fi aplicat. Dar cu siguranţă, vă spun sigur că dacă ea va trece, anul viitor nimeni nu va închide bugetul. Sigur, sigur. ”

    A se citi : am inclus în buget toate promisiunile goale pe care le-am făcut cu diferite ocazii, inclusiv bere gratis. Dacă rămâneam până la alegerile din anul viitor, făceam noi cumva, că lumea uită și mai trăgeam niște minciuni. Dacă picăm, Mafalda să fie și doctor în inginerie financiară să le poată onora, iar noi o să tot reamintim oamenilor, cât de frumoase promisiuni am făcut noi, pe care nu ne-ați lăsat să le îndeplinim. Aviz amatorilor.

  5. Daca nu ne duceam dracu … mi-ar fi placut sa ramaneti la guvenare pana in Noiembrie 2020
    Dar poate e bine sa ramaneti pana atunci, sa vedeti ce mai inchideti voi bugetul … poate usa de la celula 😉 pt subminarea econ nationale

    • Lasa-i pe ei la guvernare, tu te poti duce dracu de pe acum, unui cretin in minus nu o sa-i duca nimeni lipsa.

  6. Acest malagambist se crede unicul , împreună cu haita de curviștine puse în funcții că pot conduce finanțele acestei țari.

    • Cand ma uit la chiparosul de Catu, tind sa-i dau dreptate lui Orlando

    • Cand va da coltu’ urlando se va fi stins din viata ultimul mare finantist al Romaniei.
      Imi vine sa plang de pe acum: orlando, flacaule, cui ne laaaaaaaasi!

  7. Orlando !
    Să te fu*ă peștii ăi mari de bășin*s ce ești ! Că ai făcut praf economia țării.

  8. Orlando, cocoselule, credeam ca esti doar ticalos, dar constat ca esti si al naibii de prost.
    Nu-ti explic de ce, te las sa te perpelesti. Nu scriu mai mult, pentru ca simpla idee ca este vorba de persoana matale imi produce o imensa, greu suportabila greata.
    De fapt, ar trebui sa-ti iei proiectul ala de buget acasa, sa-l mangai si sa-l stergi de praf zilnic, sa-l saruti si sa lacrimezi putin, iar apoi… Ma opresc, pentru ca era ff urat ce voiam sa scriu.

  9. domnu’ zic astia pe la tembelizoare ca ti-ai plasat pupilele ? amantele ? in posturi din administratie. faci cumva sex pe banii prostilor ?
    felicitari, tine-o tot asa!

  10. Eu ma tot intreb ce organizatii ii invita pe idiotii astia in conferinte. Se fac de rusine.

  11. Tu l-ai inchide cu noi împrumuturi .plătite de noi toti+3 generații viitoare

  12. Cand va da coltu’ urlando se va fi stins din viata ultimul mare finantist al Romaniei.
    Imi vine sa plang de pe acum: orlando, flacaule, cui ne laaaaaaaasi!

  13. Practic numai Orlando, stilp de cafenea, poate si stie. El si cu citeva pupeze tin Romania in spate. Am zis! 😉

  14. Pușcărie pt cel care ne-a băgat în datorii până peste cap.

  15. BNR sa tipărească banii separat bugetarilor și cei care muncesc sa nu mai plătească taxe și impozite ilegale și dobinzi și amenzi și hirtoagele lor…. Statul sa nu mai fie cerșetor de taxe și impozite ilegale și dobinzi și amenzi și hirtoagele lor împuțite dacă nu poate sa și plătească singur agenții lui sa dea faliment e simplu…. Dacă oamenii protestează din cauza nivelului de trai statul sa nu și mai trimită sclavii de jandarmi și polițiști sa bata lumea și sa omoare oamenii ca să ne bage forțat pe git sistemul lor corupt și nedrept….

  16. BNR sa tipărească banii separat bugetarilor și cei care muncesc sa nu mai plătească taxe și impozite ilegale și dobinzi și amenzi și hirtoagele lor…. Statul sa și plătească singur agenții lui și sa nu mai cerșească impozite ilegale și dobinzi și amenzi și taxe locale și hirtoagele lor împuțite nu le mai vrea nimeni….

  17. Șmenarul asta crede ca nu stie orice contabil cu liceu economic sa șmechereasca un buget ? E atat de idiot sa nu stie ca tocmai exigentele profesionale dar si legale , il opresc -chiar si pe acesta -de cele mai multe ori sa o facă pentru un butic amărât ! La păcănele cu tine , idiotule !! Nici nu realizezi ce spui !!!!!!!!!!!