G4Media.ro

Armata rusă susține că a răspuns la contraofensiva dramatică a Kievului cu…

Sursa foto: Facebook / MoD Russia (Минобороны России)

Armata rusă susține că a răspuns la contraofensiva dramatică a Kievului cu „lovituri masive” pe toate liniile de front din Ucraina

Armata rusă a declarat marți că a răspuns la contraofensiva dramatică a Kievului cu „lovituri masive” pe toate liniile de front din Ucraina, dar se pare că cel puțin o parte din bombardamentele recente au fost îndreptate împotriva unor ținte civile.

„Forțele aeriene, de rachete și de artilerie efectuează lovituri masive asupra unităților forțelor armate ucrainene în toate direcțiile operaționale”, a declarat Ministerul rus al Apărării în informarea sa zilnică privind conflictul, potrivit Agenției France-Presse.

Ministerul Apărării a precizat într-un comunicat că a lansat lovituri de „înaltă precizie” asupra pozițiilor ucrainene din jurul Slovyansk și Kostiantynivka, în estul regiunii Donețk.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Daca ucrainenii nu se plâng prea tare, înseamnă ca rușii o „înfloresc” din condei ca de obicei.

    • Noteaza-ti ce pastile ai luat azi că îți fac bine.
      Eventual să ne spui, îți amintim când e cazul.

  2. Pentru ruși…..au oferta la hervitz la adidași. Sa fugă în morții lor mai rapid. Nu îi susțin nici pe ucraineni fiind niste scârbe pentru noi dar în cazul asta aleg răul cel mai mic. Așa că Vladimir să îmi iei calul de capastru