G4Media.ro

Arhiepiscopia Tomisului rămâne fără o parte din terenul din parcul de la…

Sursa foto: Cosmin Uhrenciuc Photography

Arhiepiscopia Tomisului rămâne fără o parte din terenul din parcul de la Casa de Cultură / ÎPS Teodosie amenință cu un proces

Consiliul local din Constanța a revocat dreptul de administrare al Arhiepiscopiei Tomisului, condusă de ÎPS Teodosie, asupra a 1.734 de metri pătrați, transmite Rador. Suprafața face parte din cei 6.000 de metri pătrați, ajunși în administrarea Arhipeiscopiei în anul 1990, pentru construirea catedralei eroilor.

Acum, primarul Vergil Chițac a solicitat revocarea dreptului de administrare pentru suprafața de peste 1.700 de metri pătrați întrucât aceasta figurează în Registrul Spațiilor Verzi ca spații verzi și alei pietonale.

Potrivit proiectului de hotărâre, Arhiepiscopia va rămâne cu 3.900 de metri pătrați pentru catedrală și 360 de metri pătrați pentru paraclis.

Arhiepiscopia Tomisului a anunțat că va apela la instanță pentru a recupera terenul pe care intenționa să amenajeze o parcare. (Foto: Arhiepiscopia Tomisului)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

15 comentarii

 1. La pușcărie!

 2. Ce îl mai doare pe teodosie în cot de erou. A primit terenul în 1990? Intram în 2022, pana acum construia 10 biserici. Pana când acest fariseu își va bate joc de statul roman și de oameni, fără sa răspundă?

 3. du te Saruman, dispari! Scapa lumea de tine!

 4. Parc, parcare – același lucru pentru bărbosul de la Tomis. Important e de unde vin banii.

  • Și să dărîme silozul ăla început de vreo 10-11 ani, că n-a mai văzut o mistrie de ciment de pe atunci.

 5. Parcare in parc? Daca asta vrea sa faca inseamna ca nu a inteles nimic din invatamintele lui Dumnezeu, natura, verdeata, copacii sunt parte din El este o crima sa le distrugi. Dar ce asteptari sa mai ai in ziua de azi cand totul e intors pe dos. Sa faca o parcare subterana daca e atat de interesat de investitii in infrastructura.

 6. Păi dacă face biserica acolo, unde sa parcheze lumea,in stradă? Atunci apar comentarii că din cauza bisericii e strada aglomerată.

 7. Are dreptate Mache! Sa anulezi o decizie prin care acordai privilegii bisericii este un precedent periculos! Unde o sa se ajunga?? Sa nu mai primeasca biserica bani de la buget? Sau scutiri de taxe? Sau sa ii oblige sa fiscalizeze si impoziteze veniturile? Ptiu, drace!!

  • N-ar strica toate 3. Să se gospodărească ca orice firmă, nu mocangeală sfidătoare și aroganță cît cuprinde.

 8. Judecați voi ce face un episcop ???
  Mai bine duceți-vă la vaccinare, vine valul 5 .

 9. Penalul Spagoveanu de mult trebuia să fie la pușcărie.Jivina imorală și corupt până la măduva.ptiu diavole

 10. Iafto, ti kananete malaKA, re, de sfintia ta Teodosie? Ia dă tu în proces diavoliceșc planificarea vaccinului pentru varianta OMEGA.

 11. Iafto, ti kananete malaKA, re, de sfintia ta Teodosie? Ia dă tu în proces diavoliceșc planificarea vaccinului pentru varianta OMEGA.

 12. Ce mai vrei mai lepra dracului?
  Nu ai furat destul de la statul roman?
  Mai vrei să furi în continuare,firai al dracului de satana