G4Media.ro

Arhiepiscopia Sucevei nu e de acord cu organizarea cununiei în aer liber…

Sursa foto: Pixabay

Arhiepiscopia Sucevei nu e de acord cu organizarea cununiei în aer liber și cu nași catolici / ”Răspunsul este negativ pentru ambele întrebări. Nuntă binecuvântată!”

Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a anunțat că nu este de acord cu organizarea cununiilor religioase în aer liber și nici cu nași de religie catolică, relatează Suceava News.

”Am două întrebări adresate de către un prieten de familie prin mine. La vară băiatul prietenului meu va avea nunta, întrebările sunt legate de nuntă. Prima întrebare este dacă slujba cununiei religioase poate fi săvârșită în aer liber? Și a doua întrebare este dacă îi poate cununa niște nași de religie catolică sau trebuie alături de acești nași și o pereche ortodocși să poată să îi cunune cei catolici! Sunt sigur că vom primi cele mai bune răspunsuri! Vă doresc zile îndelungate!”, l-a întrebat un sucevean pe IPS Calinic.

”Din păcate, răspunsul este negativ pentru ambele întrebări. Nuntă binecuvântată!”, le-a răspuns scurt înaltul prelat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. De aia nu trebuia intrebat

  2. De ce n-ar avea si BOR talibanii ei? Ca doar noi tre sa fim un popor innapoiat si cu o biserica national ramasa inca in Evul Mediu.