G4Media.ro

Arhiepiscopia Ortodoxă a Sibiului a renunțat la alocări bugetare de 500.000 de…

Arhiepiscopia Ortodoxă a Sibiului a renunțat la alocări bugetare de 500.000 de lei pentru a fi redirecționați Spitalului Județean

Reprezentanții Arhiepiscopiei Ortodoxe a Sibiului au renunțat la alocări financiare de jumătate de milion de lei, pentru ca acești bani să fie redirecționați Spitalului județean Sibiu și folosiți pentru dotările necesare în contextul pandemiei Covid-19, scrie Turnul Sfatului.

Din milionul de lei alocat prin bugetul Consiliului Județean pentru finanțarea bisericilor din județ, Arhiepiscopiei Ortodoxe a Sibiului îi revenea cea mai mare sumă – 785.000 de lei. Din această sumă, conducerea Arhiepiscopiei a renunțat la 500.000 de lei, ”pentru sprijinirea nevoilor urgente existente în spitale pentru combaterea infecțiilor cu noul coronavirus”.

”În aceste vremuri de încercare și îngrijorare, provocate de răspândirea crescândă a contaminării cu coronavirusul Covid-19 în țara noastră, luând act cu multă responsabilitate de nevoile stringente ale echipamentelor necesare în spitalele din județul Sibiu, am hotărât în ședința Permanenței Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Sibiului să comunicăm prezenta adresă către Consiliul Județean Sibiu, prin care solicităm ca suma de 500.000 de lei (…) să fie redirecționată pentru sprijinirea nevoilor urgente existente în spitale”, se arată în adresa semnată de ÎPS Laurențiu Streza și transmisă conducerii CJ Sibiu.

Citește integral pe Turnul Sfatului

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

7 comentarii

  • Cine se ocupa de pierzatori?
   Prefer să vb de câștigători PSD 66% !!!
   SUPER PSD 66% fraierilor :))
   SUPER DANCILA, CIOLACUL, PONTA echipa de vis

  • Ca sa nu mai zic de Dragnea, curând iese si domnia lui si va conduce ca un briliant România iară, el e adevarat, nu făcut in eprubetă . . băăă !!!
   PSD 66% visati asta la noapte !!!

 1. De ce se duc asemenea sume catre niste sarlatani ca BOR?

  Ce au facut ei sa merite asa ceva? Lucreaza pentru Dumnezeu? Pe bune? Asta cred prostii astia?

  Sau sunt bani pentru sustinerea politica?

 2. Auzind această minunăție, preanefericitul daniel a murit de inimă rea, apoi l-a destituit pe arhiepiscopul inconștient și l-a excomunicat. A vrut să îl și răstignească, dar și-a amintit brusc că e în secolul xxi.

  • :))))))))))))))))))

 3. Felicitari, mai exista in Biserica Ortodoxa Romana si OAMENI. Ei mai spala rusinea de care s-au acoperit in ultima vreme conducatorii ei desprnsi e realitatile acestei lumi. Sibiul este o oaza la noi. BOR a gresit prin fronda fata de masurile de ocrotire a populatiei, prin acoperirea celor din mijlocul bisericii, prin cheltuieli ce materializeaza pacatul trufiei. E nevoie de o conducere cu totul noua la Patriarhie si Sinod, oameni care sa apropie biserica de realitatile societatii. Pe Isus nu ateii l-au condamnat, ci cei care doreau sa scoata profit din credinta, sa aiba monopolul asupra religiei.
  In fine cei de la Sibu demonstreaza ca BOR poate fi altfel

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.