G4Media.ro

Arad: PNL îl susține pe Călin Bibarţ pentru a candida la Primărie.…

Arad: PNL îl susține pe Călin Bibarţ pentru a candida la Primărie. Inițial a fost vehiculat numele lui Sergiu Bîlcea

PNL şi-a schimbat candidatul pentru Primăria Arad, în urma unei decizii luate vineri în cadrul Biroului Permanent Municipal, se precizează într-un comunicat de presă transmis de partid. Călin Bibarţ, actualul primar interimar al oraşului, a primit sprijinul oficial al partidului pentru a candida la alegerile locale.

Inițial, liberalii din Arad au vehiculat că la alegerile locale ar urma să fie suținut pentru primărie Sergiu Bîlcea,preşedintele filialei municipale a PNL şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

Bîlcea a transmis vineri că el este cel care le-a propus colegilor să îl susţină pe Călin Bibarţ pentru viitorul mandat de primar.

„Sunt un om de echipă, am pus mereu binele partidului în faţa interesului propriu, iar astăzi, după ce m-am consultat cu colegii mei, în urma cercetărilor şi sondajelor făcute, am decis împreună să îi dăm girul lui Călin Bibarţ pentru a continua proiectele începute. Rămânem o echipă, mergem înainte, iar împreună ne vom asigura că facem majorităţile pe care ni le dorim şi câştigăm toate bătăliile politice. Sunt alături de Călin, sunt în echipă! Împreună câştigăm”, a spus Bîlcea.

În şedinţa Biroului Permanent Municipal, Călin Bibarţ a propus ca pentru cele două funcţii de viceprimari să fie susţinuţi Sergiu Bîlcea şi Lazăr Faur.

În cursul săptămânii viitoare, PNL Arad va prezenta oficial lista cu cei propuşi să devină consilieri locali municipali ai partidului.

Călin Bibarţ a devenit primar interimar al municipiului Arad după alegerile europarlamentare, în urma cărora primarul de la acea dată, Gheorghe Falcă, a obţinut un mandat de eurodeputat.

Sursa Foto:facebook/Primaria Arad/ Călin Bibarţ

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.