G4Media.ro

Arad: 26 de centre de vaccinare anti-COVID vor funcţiona în etapa a…

Arad: 26 de centre de vaccinare anti-COVID vor funcţiona în etapa a doua, unele în cinematografe sau săli de sport

Autorităţile din judeţul Arad vor pune în funcţiune, până vineri, 15 ianuarie, un număr de 26 de centre de vaccinare anti-COVID-19, dintre care doar două sunt deja complet dotate, unele dintre acestea urmând să funcţioneze în cinematografe sau săli de sport, relatează Agerpres.

Lista locurilor în care vor funcţiona centrele în etapa a doua a campaniei de vaccinare a fost definitivată, luni, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Arad, care a dat termen ca toate să funcţioneze din 15 ianuarie.

Vaccinarea se va face în centre de zi pentru copii şi vârstnici ale autorităţilor locale, în foste unităţi şcolare sau internate, în cabinete medicale sau secţii ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă.

Lista prezentată de DSP Arad arată că vor fi amenajate centre de vaccinare şi în trei cinematografe din municipiu (Arta, Solidaritatea şi Cinema Grădişte – toate ale administraţiei locale), în cinci săli de sport (în localităţile Arad, Macea, Pecica şi Curtici), în cămine culturale sau case de cultură, săli de evenimente sau în imobile ale cultelor religioase.

Conform acestei liste, 24 de imobile au fost dotate parţial până la această dată, iar două sunt dotate complet pentru a putea fi folosite.

În total, DSP a estimat că sunt necesare 90 de echipe de vaccinare în cele 26 de centre, cărora li se vor adăuga 19 echipe mobile.

Citește și

EXCLUSIV Unde se vor vaccina bucureștenii: 200 de puncte vor fi deschise în Capitală, cele mai multe la Romexpo, Circul Metropolitan, Palatul Copiilor, în malluri și spitale

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Unde pot să mă programez ptr vaccin covid 19??!

  2. sunten in 22 ian 2021 si unde naiba sunt centrele voastre sa ne vaccinamca in poezia ,,cei 4 apostoli au fost tri luca si matei,, halal organizare ce sa zic…!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.