G4Media.ro

Aproape 42.000 de persoane au generat până acum formulare PLF pentru intrarea…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Aproape 42.000 de persoane au generat până acum formulare PLF pentru intrarea în România. O treime le-au completat pentru intrarea prin aeroportul Otopeni

Aproape 42.000 de persoane au generat până luni la ora 10.00 formulare PLF pentru intrarea în România, dintre care o treime le-au completat pentru intrarea prin aeroportul Otopeni, potrivit datelor furnizate de STS, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

Potrivit datelor furnizate de Serviciul de Telecomunicații Speciale, de la lansarea aplicației https://plf.gov.ro și până în această dimineață la ora 10:00, 41.742 de persoane au generat formulare digitale de intrare în România (PLF).

Cele mai multe persoane au completat formulare pentru următoarele puncte de trecere a frontierei:

1. Aeroportul International „Henri Coandă” – 14.615
2. Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – 3.202
3. Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj – 3.024
4. Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – 2.460
5. Punctul de Trecere a Frontierei Borș – 2.442

Începând cu 20 decembrie 2021, toate persoanele care sosesc în țară trebuie să completeze formularul digital de intrare în România (PLF), document adoptat la nivelul a 18 state din Uniunea Europeană și reglementat de Guvernul României.

Potrivit sursei citate, traficul la frontieră este în condiţii normale luni dimineață, timpul maxim de aşteptare fiind de 40 de minute în PTF Nădlac II şi Borş II.

Toate persoanele care intră în ţară începând de luni au obligaţia de a completa electronic, în termen de 24 de ore, formularul digital de intrare în ţară, prin aplicaţia plf.gov.ro, nerespectarea acestei obligaţii fiind sancţionată cu amendă de la 2.000 la 3.000 lei.

Citește și

PLF va ține loc și de declarație epidemiologică / Cetățenii care intră în România nu mai trebuie să completeze această declarație, începând de luni

Haos și nervi la intrarea în țară: Vama și aeroportul, blocate în weekend de românii care se întorc în țară, sunt nevaccinați și se răzbună pe medici/ ”Carantinăm autocare întregi”

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Surveillance state. Mai rău decât în comunism.

  2. Eu am generat un formular PLM…