G4Media.ro

Aproape 100 de refugiaţi ucraineni, mutaţi din căminul Colegiului Energetic din Bucureşti,…

Aproape 100 de refugiaţi ucraineni, mutaţi din căminul Colegiului Energetic din Bucureşti, după ce administratorii au anunţat că nu îi mai pot adăposti

Aproape 100 de refugiaţi ucraineni vor fi, mutaţi din căminul Colegiului Energetic din Bucureşti, după ce administratorii au anunţat că nu îi mai pot adăposti. Oamenii vor rămâne în Bucurşeti, urmând a ajunge într-o clădire a Colegiului Ferdinand.

Potrivit Europa FM, aproape 100 de refugiaţi ucraineni – femei, bătrâni şi copii – vor fi mutaţi din căminul Colegiului Energetic din Bucureşti, după ce administratorii spaţiului au transmis că nu îi mai pot adăposti.

”Vor fi mutaţi, cu acordul lor, într-o clădire a Colegiului Ferdinand. Iniţial era în discuţie să fie mutaţi în Voluntari, dar oamenii au vrut să rămână în Bucureşti. Vor primi şi trei mese”, a declarat prefectul Capitalei, Toni Greblă, la Europa FM.

Acesta a explicat că spaţiile de cazare de la internatul Colegiului Energetic din Sectorul 5 vor fi necesare elevilor, care de luni încep pregătirile pentru examenele naţionale şi Bacalaureat.

sursa: News.ro, foto: UNHCR Polonia

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

11 comentarii

 1. Autorități jenante, oricum nu era nimeni sa-i ajute, aveau un frigider pe hol la un întreg etaj de camere, oamenii erau cu mulți copii uni cu probleme medicale.

 2. Pai sa i ia pi_ șata aia je _ goasă de clotilda, la ea primăverii!

  • ce cauti pe aici prietenash?

  • Daca te prind, te joc pe cap.

 3. Ca unul care am stat in cămine și am avut prieteni sinistrați care au fost prin astfel de situații, cred ca cea mai acută problema este siguranța refugiaților și accesul la servicii de urgentă, poliție. In jurul acestor locuri se pripășește crima și abuzul. G4Media si alte media ar face un mare bine dacă ar descinde inopinat.

 4. Sa-i mute in Ucraina iar cine sustine cu inversunare ajutorarea lor sa faca bine si sa ia credit de la banca in numele lor si sa doneze banii.

  • Ai o gândire atât de înapoiată și învechită încât îmi e scârbă de oameni că voi. Va mai dați și mari credincioși. Și ce treabă au creditele? Mari idi.oti sunteti

 5. Noroc ca autoritățile și lumea bună îi ajută și le asigură protecție refugiaților ucrainieni ( de altfel mai avem și imigranți de prin Siria). Altfel, cei care încă sunt prin România cu aer patriotic în gura nespălată și cu gândul la bolșevici ar gata să-i jefuiască nu alta !
  Planul moscovei în România se vede deja la Nuus România TV unde se face propagandă politică la ”România Unită” similar cu rusia unită partidul Kriminalului de la Kremlin . Adică un o copie la fostele PCR-uri din vremea lui Stalin. Practic la acest post tv se vomită una intr-una anti UE, USA și NIMIC CONFORM LEGII AUDIOVIZUALULUI legat de dreptul la replică. CULMEA POSTUL EMITE , iar o emisiune este moderata de unul dintre cei implicati in rapirile fetelor de la Caracal .