G4Media.ro

Apple repară, gratuit, o problemă descoperită la iPhone 12 / ”Rechemarea în…

sursa foto: Facebook\ Apple

Apple repară, gratuit, o problemă descoperită la iPhone 12 / ”Rechemarea în service” se adresează deținătorilor unor modele fabricate între octombrie 2020 și aprilie 2021

Producătorul iPhone-ului a demarat un nou program gratuit de reparare, de data aceasta pentru două modele din seria iPhone 12, din cauza unor probleme cu sunetul, transmite News.ro.

Posesorii modelelor iPhone 12 şi iPhone 12 Pro, care au probleme cu sunetul, în sensul că acesta ajunge să nu se mai audă deloc, pot apela la service-urile autorizate pentru remedierea gratuită a problemei.

Apple spune, ca obicei în astfel de cazuri, că utilizatorii celor două modele sunt afectaţi într-o proporţie redusă. Sunt eligibile pentru o astfel de reparaţie dispozitivele produse în perioada octombrie 2020 – aprilie 2021.

Cât despre cauza acestei probleme, compania americană spune că este vorba despre o componentă din cadrul modulului de recepţie care se poate defecta.

În cadrul acestui program gratuit de reparaţii intră doar iPhone 12 şi iPhone 12 Pro, nu şi celelalte două modele ale seriei, iPhone 12 mini şi iPhone 12 Pro Max.

Reparaţia se poate face la unul dintre service-urile autorizate.

sursa foto: Facebook\ Apple

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...