G4Media.ro

Anunțurile lui Putin sunt „un act de disperare” – Olaf Scholz

Sursa foto: Kremlin.ru

Anunțurile lui Putin sunt „un act de disperare” – Olaf Scholz

Cancelarul german Olaf Scholz a calificat miercuri drept un „act de disperare” recentele decizii ale lui Vladimir Putin de a mobiliza parțial rezerviștii ruși pentru a lupta în Ucraina și de a organiza referendumuri în teritoriile estice ale țării, potrivit Le Monde.

„[Vladimir] Putin nu face decât să înrăutățească lucrurile. El a subestimat complet situația de la început și voința ucrainenilor de a rezista”, a spus cancelarul într-o scurtă declarație în marja Adunării Generale a ONU de la New York.

„Rusia nu poate câștiga acest război mortal”, a adăugat el.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

 1. Oli, cam de ce ar fi in stare un om disperat??
  Te ai intrebat Oli??

  • Problema este că și restul lumii civilizate este disperată si are si arme nucleare rusnacule!

  • Sa sara de la etajul 11 😂😂😂

  • Boom boommm kabom kkkaaaboom o sa-ti sara tastatura din mana direct in gura😂

  • dar tu te-ai intrebat ce pateste disperatul daca face asa ceva? dar te-ai intrebat cum de e ala disperat, unul plin de bani nemunciti si cu zeci de mii de crime pe constiinta? ia niste a lu pigus de troll distrus.

  • Tu nu vezi că disperatul a ajuns ,,ciuca bătăilor de joc”?
   Nu te mai agita să faci propagandă, lumea va merge mai departe cu sau fără ,,disperatul care-l poopi în cuor ” cu fiecare comentariu

  • putin are peste 100 MUILIARDE EURO, cateva yahturi, zeci de vile, cateva palate, sute de masini aproape toate in vest unde e si amanta si copiii.
   deci numai disperat nu e.
   poate e disperat ca ramane fara ele dar asta cu siguranta se va intampla daca face o nefacuta.
   si cum pana acum doar gura a fost de el, e putin probabil sa isi bage singur capul in lat si sa isi semneze condamnarea la moarte care e sigura daca escaladeaza conflictul.

   singurii care au pierdut si pierd in continuare in afara de victimele din Ucraina sunt rusii de rand, fraieri prostiti de putin, lavrov, soloviev, simoian si ceilalti miliardari rusi care n-au muncit cinstit o zi in viata lor.

  • Volodea, câte clase ai?
   Ai auzit de X-presia – inventată NU de noi, ci de americani/briți – Sp.eed ki.lls ?- Referitoare NU la hipersonicele americane – la care ai avut tendința să te gândești chiar acum ci la cele rusești – și care pot primi capete nucleare. Iar dacă din întâmplare mai folosești și Internetul – și mai prinzi și o țară de engleză – te poți edifica și singur răsfoind siteuri militare pe tema tehnologiei hipersonice.

   N-ai auzit!.. Că altminteri n’ai mai fi dat o astfel de replică; sau ai auzit și n’ai folosit gugăl transleit dar din păcate mai ești și postac pe gepatru: „Problema este că și restul lumii are arme nucleare” – o armă nucleară ținută în depozit stimabile care care nu acționează „în barem” – secundele însemnând nu doar moarte ci topirea unui continent – nu mai reprezintă nimic.

 2. Asa este, sună ca și când ar da cu bomba nucleară dacă nu este lăsat să-și facă dr cap in Ucraina! Infantil, ca un copil răzgâiat si pr0st! 😏

 3. Federația Rusă se va destrăma, Putin e nimic.

 4. Si cand vorbiti voi, prieteneste, ce-i spui ? Il alinti: hai ba, Vova, nu mai fi disperat…las’ ca trece…

 5. Doamne Isuse Hristoase Dă-i minte curată!