G4Media.ro

Anthony Fauci, coordonator al luptei împotriva Covid-19 din SUA: Profesorii fac parte…

Anthony Fauci, coordonator al luptei împotriva Covid-19 din SUA: Profesorii fac parte din experimentul prin care învățăm despre virus. Școlile trebuie să se redeschidă

Instituțiile de învățământ trebuie să se redeschidă “în cele mai bune condiții posibile, de siguranță pentru copii și profesori”, în această toamnă, a afirmat, vineri, în cadrul unor audieri din Congresul american, Anthony Fauci, coordonatorul acțiunilor de combatere a pandemiei Covid-19 din SUA. El a avertizat, în prealabil, că profesorii trebuie să facă parte din “experimentul” prin care specialiștii și societatea încearcă să înțeleagă virusul și modul cum acesta să fie combătut, potrivit unei relatări Newsweek.

Anthony Fauci este o oficialitate care s-a situat adesea pe poziții diferite de cele ale președintelui Donald Trump și care l-a contrazis în mai multe rânduri pe șeful statului, în privința epidemiei. Acum, însă, prin declarațiile sale, a luat partea președintelui, care presează, inclusiv din rațiuni electorale, pentru reluarea școlilor – văzută drept o condiție pentru întoarcerea oamenilor la muncă și revitalizarea economiei. Presiunile lui Trump întâmpină rezistență din partea multor organizații sindicale și ale părinților, care vor măsuri de precauție garantate, înainte de deschiderea școlilor.

În comentariile sale din Congres, Anthony Fauci a avertizat că școlile închise produc un lanț de consecințe asupra familiilor.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. în cele mai bune condiții posibile, de siguranță pentru copii și profesori”, ce intelege asta prin „cele mai bune condiții posibile, de siguranță pentru copii și profesori”? Vrem si noi niste exemple. Cum putem sa-i protejăm pe copii in scoli? Un studiu recent arată că, cei peste 10 ani pot transmite virusul si se pot infecta la fel ca un adult.

  2. Intretimp a aparut un studiu despre transmiterea virusului de catre copii sub 5 ani. Acestia produc material viral infectios de 10 ori mai mult decat restul varstelor. Poate ar trebui luat in considerare…

  3. Acest zeu, Fauci! Dovada vie ca puterea naste monstrii.

  4. CNN, NYT = prestituate…bufonul asts întra în aceeași categorie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.