G4Media.ro

ANSVSA a retras de la vânzare minicheesburgeri, pentru că seminţele de susan…

ANSVSA a retras de la vânzare minicheesburgeri, pentru că seminţele de susan utilizate ar conţine oxid de etilenă în cantități care pot genera probleme de sănătate

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) anunţă retragerea de la vânzare a unor minicheesburgeri vânduţi în magazine Carrefour, motivul fiind acela că seminţele de susan utilizate ar putea conţine peste limitele admise oxid de etilenă, produs care, consumat pe termen lung, poate genera probleme de sănătate.

”Vă informăm că societatea BRETZEL BURGARD, a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului MINI CHEESBURGERS 155G CARREFOUR, ca urmare a unei alerte europene privind prezenţa peste limitele admise legal a contaminantului oxid de etilenă în anumite loturi de seminţe de susan, folosite ca ingredient la fabricarea produsului. CARREFOUR ROMÂNIA S.A. retrage de pe piaţă şi recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos: Datele de identificare ale produsului sunt: Denumire produs: MINI CHEESBURGERS 155G CARREFOUR Cod EAN: 3560070953837 Loturi/DLC: 101600128 – 08/06/2021”, transmite ANSVSA.

Potrivit instituţiei, oxidul de etilenă poate prezenta un risc potenţial pentru sănătate în caz de consum repetat, pe termen lung.

”Se recomandă persoanelor care deţin produse din lotul descris mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, precizează ANSVSA, care prezintă lista magazinelor în care acest produs a fost comercializat.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Carefooot je m afiș pe acoperiș la poul et dan la coùr

  2. In sfarsit auzim de asa ceva.Imi aduc aminte de Dragnea, cand era pe cai mari si acuza supermarcheturile ca ne vand otravuri.Dar nu a facut nimic pentru depistarea lor din alimente.Nu a alocat nici o suma de bani in acest sens,desi aparatura zace prin cotloanele institutiei ANSVSA,ca cele de prin spitale.De ce nu facut asta?Simplu,pentru ca e corupt si ca sa nu piarda asul din maneca impotriva occidentalilor.Adica lasti-o si voi mai moale cu coruptia, pentru ca va am si eu la mana cu chimicalele din alimentele importate.A fost mai usor asa cu retorica populista,pentru ca pe de-o parte a castigat simpatia populatiei,iar pe de alta parte a dat un semnal de avertizare celor care se simteau cu musca pe caciula.Din cauza asta unii occidentali profita pe seama noastra,pentru ca avem politicieni slabi si corupti pe care ii votam mai mereu.Si uite asa vinovatia se imparte,dar daca ne desteptam ,asa cum ne cere Imnul National,votam oameni care au dovedit ca pot fi,cat decat,corecti,iar lumea occidentala incepe sa ne respecte.Unii dezaproba si acuma intrarea Romaniei in UE,dar daca s-ar fi accesat toate fondurile europene nimeni n-ar mai fi comentat.Va imaginati unde ar fi fost tara noastra astazi.?Nu s-au tras nici 30% din acesti bani,sau poate cam atat,noroc cu privatii din agricultura.O prte dintre ei sunt extracomunitari si au exportat acest beneficiu in tarile lor de bastina.
    P.S.Cei care nu merg la vot,cred ca nu au votat.Ba nu, ei multiplica puterea de vot a celor care voteaza!Si uite asa o luam de la capat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.