G4Media.ro

ANPC: Măsura detalierii etichetei preparatului finit în alimentaţia publică a fost luată…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. masura de bun simt, acum 2-3 ani eram la un „restaurant” vietnamez si voiam sa fac o comanda de mancare pentru o persoana alergica la lactoza si gluten. Ma ga rii de acolo mi-au ras in nas cand i-am intrebat de ingrediente specifice alergene in mancarea lor. Foarte bine l-ea facut acuma, sa aiba bunul simt sa treaca toate ingredientele ca sa stie lumea ce „alimente sanatoase” consuma de la carciumele mult iubite.

  2. In alte tari exista informarea ckientilor in detaliu. Ca exemplu, o prajitura la noi baza este blatul, ceva sirop si crema cu margarina, ulei de palmier sau creme din prafuri, dar domina cantitatea mare si foarte mare de zahar, aspect ce explica lipsa aromelor naturale, vanilie, rom, scortisoara,etc. Unui copil nu ii poti da asa porcarii, duc la diabet 2 si obezitate.