G4Media.ro

ANPC a amendat ADP Sector 2 cu 30.000 de lei pentru problemele…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

ANPC a amendat ADP Sector 2 cu 30.000 de lei pentru problemele găsite în cele trei parcuri controlate. Neregulile de la locurile de joacă trebuie remediate până pe 4 aprilie

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a amendat ADP Sector 2 cu 30.000 de lei pentru neregulile găsite în urma controlului realizat, joi, în trei parcuri. De asemenea, neregulile găsite la locurile de joacă, care au fost închise temporar, vor fi remediate până la data de 4 aprilie. Printre problemele constatate de comisarii ANPC au fost tobogane sau aparate de joacă deteriorate, lipsa manşoanelor de protecţie din cauciuc la lanţurile leagănelor.

ANPC a transmis, vineri, că în urma controlului realizat în data de 31 martie în parcurile Plumbuita, Tei şi Motodrom din Sectorul 2 au fost finalizate măsurile de sancţionare pentru problemele constatate.

”ADP sector 2 s-a angajat ca până luni, 4 aprilie, să remedieze toate deficienţele pe care comisarii noştri le-au găsit, din păcate, în cele trei parcuri verificate. Voi urmări cu maximă atenţie, alături de colegii comisari modul în care acest angajament va fi dus la îndeplinire, pentru ca, începând de săptămâna viitoare, cei mai mici consumatori, din această zonă a Capitalei, să se poată bucura de spaţiile de joacă îngrijite şi atent amenajate, adică aduse la conformitate, pe care le merită”, a declarat vicepreşedintele ANPC, Mihai Culeafă.

Astfel, ADP Sector 2 a fost amendat cu 30.000 lei. De asemenea, locurile de joacă rămân închise temporar până la remedierea deficienţelor.

Principalele deficienţe constatate de comisari au fost: bucăţi de tartan de pe paviment peticit sau lipsă pe alocuri, utilizarea unor tobogane metalice şi aparate de joacă cu porţiuni deteriorate, cu componente exfoliate sau ruginite, lipsa manşoanelor de protectie din cauciuc la lanţurile leagănelor. De asemenea, echipele de control au mai constatat că toate băncile din parcuri aveau vopseaua exfoliată şi nu există o informare scrisă pentru public în zona de fitness.

sursa: News.ro, Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Administratiile USRiste sunt cele mai bune!

  • Bineînțeles. Administrația criptopesedistă a lui Negoiță din Sectorul 3, de exemplu, nu este niciodată amendată pentru că nu e niciodată controlată. Nimeni nu închide capcanele mortale din Parcul Pantelimon abandonate să se deterioreze. Mai țineți minte muntele de moloz aruncat acolo de oamenii lui? Nimeni nu a fost tras la răspundere, și nu au fost obligați să-l curețe. Acum mormanul e năpădit de ambrozie și alte buruieni, iar parcul e brăzdat de șanțuri în care rareori se lucrează.

   Dar hai, ANPC, tabără pe părculețele nou-scoase din gunoaie și să-i ardem pe ăia care le-au amenajat pentru toate mărunțișurile, că ăia sunt de la USR, firear mama lor.

  • Îmi plac comentariile tipic useriste la acest articol, în care se aruncă anatema pe alt primar, din alt sector, adică arătăm paiul din ochiul altuia fara sa vedem barna din ochiul nostru.
   Subiectul articolului este ADP sector 2 totuși !
   E frumos cum se face eschivarea de la obligații, o tipică lipsa de răspundere la acest partid.

 2. Lasa ca nu mi-e rusine nici cu „organizatiile de control” din aparatul central sau local sub control PSD-PNL care sunt trimisi sa haituie inamicul politic. Asa functioneaza „statul” roman.

 3. Eu as vrea sa știu ce rost are amenda, atât timp cât e plătită tot din bugetul ADP SECTOR 2 și nimeni nu este tras la răspundere?
  La următorul control probabil vor găsi același lucru.

 4. ANPC (condus de politruci PSD, dar si PNL) amendeaza doar primariile conduse de USR, ce va mirati?
  Parcurile arata la fel in toate sectoarele si in toate orasele, dar ANPC vede probleme numai unde-s primari USR.