G4Media.ro

ANOFM despre plata șomajului tehnic: Primele dosare au fost finalizate şi trezoreriile…

ANOFM despre plata șomajului tehnic: Primele dosare au fost finalizate şi trezoreriile au început să facă plățile. 562.000 de cereri, aprobate până în prezent

Termenul privind achitarea indemnizațiilor pentru șomaj a fost devansat, Agenția Națională pentru Ocuparea Foreței de Muncă (ANOFM) anunțând că plățile vor fi făcute până în 16 aprilie, în contextul sărbătorilor pascale. De asemenea, ANOFM dă asigurări că a început să achite plățile și în conturile angajatorilor care au depus cereri pentru „șomaj tehnic”.

„În contextul Sărbătorilor Pascale, vă anunţăm că am devansat cu o săptămână programul de achitare prin Poşta Română a indemnizaţiilor de şomaj. Astfel, până pe 16 aprilie, beneficiarii indemnizaţiilor de şomaj vor putea intra în posesia drepturilor băneşti cuvenite”, precizează instituţia pe proprie de Facebook, conform Agerpres.

În ceea ce priveşte şomajul tehnic: „Primele dosare au fost finalizate şi trezoreriile au început să facă decontările în conturile angajatorilor”.

Numărul cererilor depuse de companii pentru salariaţii cărora le-au suspendat temporar contractele de muncă şi i-au înscris în şomaj tehnic este, până acum, de 562.000 – a transmis ministrul Muncii, Violeta Alexandru, în ședința de Guvern de miercuri.

 

Surs Foto: ANOFM

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

 1. Ce-mi mai plac exprimarile astea, gen Nea Nelu Paharelu, cu „crestere economica zero”…

  Adica cum „Primele dosare au fost finalizate şi trezoreriile au început să facă decontările în conturile angajatorilor”!? Primele 3 sau cum?

  Cate din cate, doamna?!?

  • Exact 🤣🤣🤣🤣
   „Primele dosare”😄😄
   Mai ministro, dosarele depuse pe 1 aprilie trebuiau sa fie platite deja, ca astea sunt maxim 15 zile, cum ati declarat. 15 zile de la data depunerii. Sunt platite? NUUUU!