G4Media.ro

Anisie: Nu există nici măcar teoretic varianta anulării examenelor, cum de altfel…

Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea

Anisie: Nu există nici măcar teoretic varianta anulării examenelor, cum de altfel nu a existat vreodată o intenție de înghețare a anului școlar

Nu există nici măcar teoretic varianta anulării examenelor, cum de altfel nu a existat vreodată o intenție de inghețare a anului școlar, anunță ministrul Educației, Monica Anisie, potrivit Educatieprivata.ro. Oficialul mai spune că școlile pregătesc punerea în aplicare a măsurilor de siguranță, că în multe unități de învățământ deja s-au luat măsurile respective și că elevii vor trebui să respecte regulile impuse.

”Nu există nici măcar teoretic varianta anulării examenelor, cum de altfel nu a existat vreodată o intenție de inghețare a anului școlar.

La momentul acesta, nu există niciun motiv să ne gândim la așa ceva. Ministerul Educației Naționale pregătește, împreună cu Ministerul Sănătății, procedurile specifice pentru prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor, pe baza ordinului comun care a fost deja emis”, a declarat Monica Anisie, pentru Educație Privată.

Sursa: Inquam Photos / Octav Ganea

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Sa va fie rusine! Elevii de clasa a 4-a au fost anuntati ca li s-au anulat concursurilw scolare prin care se facea admiterea in clasa a 5-a. Acum ii veti baga cate 500 in aceeasi scoala. Macar pentru acesti copii puteati sa faceti ceva.

  • Ce dracu concursuri erau alea ? De cand exista în țara asta concursuri de trecere la clasa a v-a ? Ah, că erau niște scoli care făceau asta de capul lor , asta e discriminare.

 2. Eu nu mai inteleg…
  Dupa ce Ministerul recomanda in urma cu ceva timp ca nota de pe al doilea semestru sa fie dublata cu cea de pe semestrul I, act
  echivalent cu anularea examenelor si verificarilor de sfarsit de an, tot Ministerul spune ca cel mai mare examen – bacalaureatul – va avea loc
  Bineinteles ca „loazele” au profitat cat au putut de declaratia initiala, de la clasa I pana la clasa a XII-a.
  Deci, pana la urma, cum ramane?

  • Nu, se referă doar la încheierea mediilor. Niciodată n-au spus nimic de anularea examenelor sau a verificărilor finale de intrare la liceu.

 3. Copii au mai rămas de experimentat ca cu noi ceilalți au facut acum 10-11 cand au tăiat salariile.Sa o vad pe doamna ministru cum scoate cămașa daca o sa se imbolnaveasca uni copii.Opozitia vad ca tace in aceasta situatie.Oare le comvine sa se imbolnaveasca copii?

 4. Și ce face doamna ministru dacă profesorii refuza sa se expună elevilor caxaupraveghetori?
  Sa aducă doamna ministru părinți ai elevilor sa ii supravegheze la examen.

 5. Ce pretenției aveți de la acest ministru ? Dă vina pe greaua moștenire .De la înălțimea profesiei nobile de profesor de Lb. ROMÂNÂ , agresează limba română in fiecare discurs pe care îl are .Asemeni domnului IOHANIS , care are aceeași profesie de dascăl , la ficare ieșire publică ,în orice discurs MĂNÎNCĂ sunete….. Analfabeți functionali !!! LA CEL MAI ÎNALT NIVEL!!!! Cine să ne educe copiii? Acestea sunt modelele pentru ROMÂNIA EDUCATĂ!!!!!