G4Media.ro

Angajata unei bănci din Mediaș a fost reținută după ce a fost…

Sursa foto: Pexels

Angajata unei bănci din Mediaș a fost reținută după ce a fost acuzată că timp de opt ani ar fi luat peste 63.000 de euro din conturile a opt clienți

Poliţiştii au reţinut-o, miercuri, pe angajata unei bănci din municipiul Mediaş, care este acuzată că, timp de opt ani, ar fi retras fraudulos bani din conturile a opt clienţi, în valoare totală de 389.271 de lei şi 63.073 de euro, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

„La data de 1 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Sibiu au reţinut o medieşeancă în vârstă de 57 de ani, cercetată penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare, fraudă informatică, efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos, acces ilegal la un sistem informatic şi fals material în înscrisuri oficiale. În fapt, femeia este bănuită că, în perioada 2015 – 2022, în calitate de angajată a unei unităţi bancare cu punct de lucru în municipiul Mediaş, ar fi retras în mod repetat şi fraudulos diverse sume de bani din conturile a 8 clienţi ai băncii, cauzând un prejudiciu de 389.271 de lei si 63.073 de euro. În baza probatoriului administrat, poliţiştii sibieni au luat măsura reţinerii persoanei în cauză pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată unităţii de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Ar fi bine să se publice și numele băncii, să știm de cine să ne ferim.

  2. „timp de 8 ani din conturile a 8 clienti”?!
    Pai, clientii aia macar de curiozitate nu au trecut pe la banca sa ceara macar un Extras de cont, pentru linistea lor!!!??
    Iar Bancile nu au nici un sistem de control?!
    Poate un angajat sa fure Milionul de Euro in 5 zile si sa fuga in Insulele Cayman pana se descopera frauda?!!!