G4Media.ro

Anchetă internă la Protecția Copilului Constanța după ce candidatul partidului extremist AUR…

sursa foto: Captură video

Anchetă internă la Protecția Copilului Constanța după ce candidatul partidului extremist AUR la primărie și-ar fi făcut campanie în instituție/ Este cel care a spus că oamenii depresivi n-au luat ”destulă bătaie” când erau copii

O anchetă internă are loc la Protecția Copilului Constanța după ce candidatul partidului extremist AUR la primărie, Ovidiu Cupșa, și-ar fi făcut campanie în instituție, pe seama copiilor instituționalizați, se arată într-un punct de vedere transmis la solicitarea Info Sud-Est. Ovidiu Cupșa este cel care a spus că oamenii depresivi n-au luat ”destulă bătaie” când erau copii și că ”bătaia e ruptă din Rai”. Detalii, aici.
Conducerea DGASPC spune că nu a avizat vizita și nici postarea instituției pe Facebook, prin care i se mulțumea lui Cupșa pentru vizită și cărțile aduse: ”Pentru generozitatea și bunătatea de a aduce lumină” prin cărțile cu autografe.
Candidatul își adusese propria carte în mai multe exemplare, carte greoaie pentru copii, despre experiențele sale pe vremea când a condus Ceronav, o instituție-cheie pentru marinari (aflată în subordinea Ministerului Transporturilor), care organizează cursuri obligatorii de instruire și perfecționare a acestora și le eliberează documentele aferente pentru a putea naviga.
ovidiu cupsa
sursa foto: Captură Facebook

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Haurarul ăsta a fost bătut numai în cap când era mic.

  2. Se vede de departe ca el a luat prea multa bataie, si numai in cap !