G4Media.ro

Anca Dragu: Liberalii folosesc tot felul de tertipuri pentru a împiedica un…

Anca Dragu: Liberalii folosesc tot felul de tertipuri pentru a împiedica un drept constituțional / Pe mine nu m-a sunat nimeni să îmi retrag semnătura de pe moțiune

Președintele Senatului, Anca Dragu (USR), i-a acuzat, luni, pe liberali că folosesc tot felul de tertipuri pentru a împiedica un drept constituțional al parlamentarilor de a depune moțiune de cenzură și a precizat că pe ea nu a sunat-o nimeni ca să își retragă semnătura de pe moțiune.

Anca Dragu a precizat că a semnat moțiunea joi, în original.

În legătură cu solicitarea liberalilor de a fi verificate semnăturile de pe moțiunea de cenzură, Anca Dragu a declarat: „Ei folosesc tot felul de tertipuri pentru a împiedica un drept constituțional. Este dreptul parlamentarilor să depună o moțiune de cenzură. Și mi se pare absolut imoral să folosești aceste tertipuri pentru a împiedica acest demers constituțional firesc”.

„Personal, pe mine nu m-a sunat nimeni să îmi retrag semnătura”, a mai declarat Dragu.

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. suna si ROMANIA-NORMALA-EDUCATA pe unde stiu ca se paote …

    cum a sunat si la IASI , la ciorapel ala .. .CEZAR .. tradatorul de la USR+ .. ca peste tot sunt sobolani

  2. fiti corecti , chiar daca nu stiti ce este aia si atunci nu are nimeni nimc cu voi . de semnaturi necomforme ce ziceti ?

    • da-o ma-n spanac, da cat de neconforma sa fie o semnatura sa nu poti confirma intentia a 200+ parlamentari de a depune o motiune de cenzura. a depasit chenarul? nu e pe hartie roz ci e verde? ce atata neconformitate? este clar o tergiversare si o sicanare din partea PNL.