G4Media.ro

Amenzi de 4.000 de lei pentru bistriţeni ieşiţi din zona carantinată, la…

Amenzi de 4.000 de lei pentru bistriţeni ieşiţi din zona carantinată, la Colibiţa, ca să facă poze şi să bea apă de izvor

Jandarmii montani de la Colibiţa, zonă turistică situată la poalele Munţilor Călimani, au aplicat patru amenzi unor bistriţeni care au ieşit din zona carantinată pe motiv că acordă asistenţă unor persoane vârstnice sau pentru asigurarea unor bunuri de strictă necesitate, dar în schimb au făcut şedinţe foto şi s-au aprovizionat cu apă de izvor, potrivit informării remise, marţi, de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, transmite Agerpres.

Doi dintre cei amendaţi au fost surprinşi, în cursul zilei de luni, făcând fotografii la o terasă aflată pe malul lacului de acumulare, în timp ce în declaraţiile pe propria răspundere menţionaseră că se deplasează pentru a acorda asistenţă unor persoane în vârstă, iar ceilalţi doi au fost depistaţi la un izvor din zona Şoimu, scuza invocată de aceştia fiind că apa din oraş nu este bună.

Valoarea totală a amenzilor aplicate acestor persoane se ridică la 4.000 de lei.

De asemenea, tot în zona Colibiţa, au mai fost date 12 avertismente scrise unor persoane care nu purtau mască de protecţie.

Municipiul Bistriţa se află în carantină zonală din data de 19 noiembrie.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Pentru necunoscători: toate pensiunile își deversează „canalizarea” în lacul Colibița. PLUS CĂ NU POȚI FACE O TURĂ DE LAC DEOARECE GARDURILE PROPRIETĂȚILOR AJUNG PÎNĂ-N LUCIUL APEI, LUCRU INTERZIS PRIN LEGE. Dar nu acolo!

  2. stati acasa, faceti ciocul mic ca acum noi suntem la putere

  3. Au coborat tigri siberieni sa se adape si i-au luat la goana. 🙁

  4. Avem apa de izvor la Constanta la Pestera Sfantului Andrei unde Dumnezeu te fereste de amenzi. Haideti!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.