G4Media.ro

Ameninţare cu bombă în centrul Sibiului/ Au fost trimise mai multe echipaje…

Ameninţare cu bombă în centrul Sibiului/ Au fost trimise mai multe echipaje de Poliţie şi s-a solicitat prezenţa specialiştilor SRI, precum şi a unui câine antrenat pentru detectarea explozibililor

O ameninţare cu bombă a fost primită, luni după-amiază, la 112, zona indicată fiind una din centrul municipiului Sibiu, fiind trimise mai multe echipaje de Poliţie şi fiind solicitată prezenţa specialiştilor SRI şi a unui câine antrenat pentru detectarea explozibililor, relatează News.ro.

„În urma unui apel 112 prin care un cetăţean afirma că pe str. 9 Mai din municipiul Sibiu ar fi amplasată o bombă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu a dislocat de urgenţă la faţa locului mai multe echipaje din sistemul de ordine şi siguranţă publică şi poliţie rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor şi luării tuturor măsurilor pentru protejarea populaţiei”, anunţă Poliţia Judeţeană Sibiu.

În paralel, a fost solicitată atât prezenţa unui câine specializat în detectarea explozibililor din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, cât şi a specialiştilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic.

Strada 9 mai este situată în centrul municipiului Sibiu, la câteva sute de metri de Primărie, Biserica Evanghelică şi Piaţa Mare.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. 🙂 🙂 🙂
    organele LUCREAZA, organele VEGHEAZA.

  2. Cine crede, mă, în bombele astea? Amenințare cu bomboane poate. CHiar și dacă ar fi vorba de bombe artizanale, să le facă săracul terorist cu ce? Și chiar dacă ar fi teroriști profi infiltrati în Ro, de ce să arunci teatrul în aer când te distrezi atât de bine?