G4Media.ro

Ambasadorul Rusiei, invitat la Masterul de securitate

Ambasadorul Rusiei, invitat la Masterul de securitate

Studenții și masteranzii Facultății de Sociologie și Asistență Socială din Universitatea București l-au invitat, joi, 31 mai 2018, pe ES Valery I Kuzmin, ambasadorul extraordinar si plenipotentiar al Federatiei Ruse in Romania, la un Curs deschis de politica internationala pentru a vorbi despre relatiile bilaterale si, mai ales, despre sport.

Pe pagina de Facebook a organizatorilor se arată că, în acest an Romania și Federația Rusă marchează 140 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice. Internațional, pe 14 iunie se dă startul celui mai important eveniment sportiv al anului – Campionatul mondial de fotbal, FIFA 2018 – editie gazduita de Federația Rusă. (Sala parter, Str. Schitu Măgureanu nr 9, ora 17.00)

Ambasadorul rus, Valery Kuzmin, s-a remarcat printr-o activitate intensă de la preluarea mandatului. Pe data de 10 mai, ambasada Federației Ruse la București a distribuit, pe pagina de Facebook, un link la un articol publicat de agenția Sputnik, care anunță că ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a participat la recepția organizată de Ambasada Rusiei în onoarea zilei de 9 mai. În imaginea care însoțește articolul, apar împreună, ambasadorul Hans Klemm și ambasadorul Valeri Kuzmin. Poza este postată și pe site-ul Ambasadei Rusiei într-un comunicat de presă în rusă.

 

Ambasada Federației Ruse la București distribuie pe Facebook un link la un articol din Sputnik, cu titlul/ Moment istoric: Ambasadorii Rusiei și SUA au dat o lecție politicienilor români

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Domnilor, nimic nu am avea impotriva daca discutiile s-ar putta de la egal la egal prin recunoasterea reciproca a valorilor fiecareia dintre parti. Dar, ce ne pot soune prietenii rusi despre tezaurul romanesc, sau despre Transnistria ? …. rani inca deschise.

  2. revine ROMANIA la majka rossia cumva?
    rusii vor sa arate ca noua generatie nu este anti-rossia…..

  3. Un pont – la Facultatea de Sociologie a Universitatii Bucuresti sunt invitate sa predea numai cadre active SIE. Acum si ambasadorul Rusiei. O persoana care se ocupa cu recrutarea tinerilor absolventi la SIE mi a spus acum un an ca niciodata Rusia nu ne va ataca si ca toate punctele de vedere interne aparent contra Rusiei fac parte dintr un joc strategic. Sa ne amintim ca Basescu era vocal contra Rusiei, dar pe de alta parte benzinariile cu actionar majoritar Gazprom au intrat in Romania prin biroul notarial Ioana Basescu!

  4. Esti un troll PSD platit de Putin ! Lasa-ne cu opiniile tale pro-Rusia….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.