G4Media.ro

Ambasadorul în Italia, mesaj de Ziua Națională: ”Patriotismul este contrariul corupției și…

Ambasadorul în Italia, mesaj de Ziua Națională: ”Patriotismul este contrariul corupției și al iresponsabilității”

Ambasadorul României în Italia, George Bologan, a transmis un mesaj de Ziua Națională în care denunță corupția și iresponsabilitatea, în antiteză cu patriotismul.

”Patriotismul este contrariul corupției și al iresponsabilității. Modelele celor care au crezut în energia și puterea acestui neam nu ne exonerează de la rolul pe care trebuie să ni-l asumăm azi făcând astfel încât și noi peste ani să fim modele pentru cei care vor urma”, a scris diplomatul pe Facebook.

”Dragi compatrioți, vă întâmpin cu urarea “Trăiască România!” și mulțumiri celor care îi onorează numele și prestigiul, pentru că astăzi despre asta este vorba, nu despre o zi în care fluturăm bine intenționați mesaje virtuale frumoase ca formă dar care pentru mulți sunt fără conținut. Patriotismul este un mod de viață, este o cultură profundă care inspiră un comportament responsabil, solidar, atitudini motivate de curajul înaintașilor și a celor care au scris cu sângele lor paginile de istorie ale neamului”, a mai scris George Bologan.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Mandrii romani sunt patrihoti din nascare… asa spunea PSDragnea…

  2. Felicitari Excelenta! Felicitari pt curaj! Nu va sanctioneaza Aurescu? MAE colcaie de coruptie si de pile si Aurescu nu a luat nicio masura. Chiar si in Italia sunt pline ambasada si consulatele de pile. Fatu lui Melku inca mai este consul general la Torino si pile de partid sunt la fiecare consulat.

  3. SA LE-O SPUNA MAGISTRATILOR ITALIENI CARE L-AU FACUT SCAPAT PE CONDAMNATUL dragos savulescu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.