G4Media.ro

Ambasadorul Germaniei la Bucureşti afirmă că țara sa susține ferm România pentru…

Sursa foto: Captură Facebook DW Romana

Ambasadorul Germaniei la Bucureşti afirmă că țara sa susține ferm România pentru aderarea la Schengen

Ambasadorul Republicii Federale Germania la Bucureşti, Peer Gebauer, a exprimat susţinerea fermă a Germaniei pentru aderarea României la spaţiul Schengen, în cadrul unei întrevederi cu ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, la sediul MAI, relatează Agerpres.

„Discuţiile au vizat temele actuale de interes reciproc aflate pe agenda europeană, cu accent pe importanţa pe care MAI o acordă obiectivelor sale principale, exprimându-şi convingerea că realizarea acestora serveşte nu doar intereselor României şi cetăţenilor români, ci şi securităţii europene şi cetăţenilor europeni în general”, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Partea germană a subliniat faptul că, pe linia obiectivelor specifice afacerilor interne, România este deja un contributor valoros la consolidarea siguranţei spaţiului european.

„În ceea ce priveşte aderarea României la spaţiul Schengen a exprimat susţinerea fermă a Germaniei pentru atingerea acestui obiectiv, pentru care ţara noastră a depus toate eforturile”, arată sursa citată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Susținerea din partea Germaniei nu împiedică Austria să-și bată joc de România.

  2. Asa. Si?
    Avem vreun rezultat concret?