G4Media.ro

Ambasadorul Germaniei la Bucureşti a vizitat Academia Gheorghe Hagi. El a apreciat…

sursa foto: captura video

Ambasadorul Germaniei la Bucureşti a vizitat Academia Gheorghe Hagi. El a apreciat că România are şanse să treacă de grupe la Euro-2024

Ambasadorul Germaniei la Bucureşti, Peer Gebauer, a vizitat, luni, Academia Gheorghe Hagi de la Constanţa, el fiind impresionat de proiectul reuşit de fostul căpitan al echipei naţionale, relatează News.ro. De asemenea, ambasadorul Germaniei a afirmat că România are şanse să treacă de faza grupelor la Euro-2024, competiţie găzduită de ţara sa

„Este un proiect impresionant şi sunt fericit să fiu aici. Hagi este un eroiu pentru lumea fotbalului şi sunt fericit că sunt aici şi am văzut acest proiect”, a spus ambasadorul.

Echipa preferată a ambasadorului este VfB Stuttgart. El s-a împrietenit cu Ciprian Marica de când a venit în România, iar Marica a jucat în Germania, chiar la VfB Stuttgart. Fotbalul îmi place, mereu aduce oamenii împreună. La Stuttgart a jucat şi Marica, uneroiu acolo. Marica a devenit un prieten de când am ajuns în România.

Peer Gebauer are încredere în echipa Româniiei la Euro-2024. „Cred că echipa României va avea succes la Euro, a jucat spectaculos în calificări. Cred că grupa este dificilă, dar nu m-ar surprinde să văd echipa trecând mai departe şi o voi susţine”, a subliniat el.

Programul României la EURO 2024 este următorul:

Luni, 17 iunie: ROMÂNIA – Câştigătoare Play-off B (München, 16:00)

Sâmbătă, 22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Köln, 22:00)

Miercuri, 26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19:00).

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...