G4Media.ro

Ambasada Olandei: Două asistente de la centrul Prinses Máxima vor ajuta la…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ambasada Olandei: Două asistente de la centrul Prinses Máxima vor ajuta la mutarea și instalarea secției de oncologie pediatrică în spitalul construit din donații / Felicitări „Dăruiește Viață” pentru acest rezultat uriaș!

Ambasada Olandei la București a anunțat, marți, că două asistente de la centrul Prinses Máxima vor ajuta la mutarea și instalarea secției de oncologie pediatrică în spitalul construit din donații de asociația „Dăruiește Viață”.

„Astăzi a intrat în funcțiune spitalul construit de Daruieste Viața la “Marie Curie” cu sprijinul a mii și mii de donatori persoane fizice și juridice și al firmelor. Copiii internați până ieri în unele din secțiile din clădirea veche au fost preluați de noul spital. La această reușită extraordinară au participat și două asistente de la centrul partener Prinses Máxima din Olanda, care vor ajuta la mutarea și instalarea secției de oncologie pediatrică în noul spital.

Felicitări @ DaruiesteViata pentru acest rezultat uriaș!”, a transmis misiunea diplomatică într-o postare pe pagina de Facebook.

Spitalul construit din donații de asociația „Dăruiește Viață” a început să funcționeze, marți, după ce au fost mutați din clădirea veche a spitalului „Marie Curie” copiii din secțiile de oncologie, neurochirurgie, chirurgie și ATI. Este vorba despre aproximativ 50 de copii, conform medicului Radu Spătaru de la Spitalul Marie Curie.

Vezi VIDEO de la deschiderea spitalului.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...