G4Media.ro

Ambasada Israelului reacționează din nou după afirmațiile ”scandaloase și neadevărate” ale unui…

Ambasada Israelului reacționează din nou după afirmațiile ”scandaloase și neadevărate” ale unui deputat PSD

Ambasada Statului Israel arată că a luat cunoştinţă de afirmaţiile deputatului Nicolae Bacalbaşa, pe care le cataloghează „scandaloase şi neadevărate”, şi îi solicită să şi le retragă, transmite Agerpres.

„Ambasada Statului Israel a luat cunoştinţă de afirmaţiile scandaloase şi neadevărate ale domnului deputat Nicolae Bacalbaşa. În numele statului evreu, dorim să-i atragem atenţia politicianului român că declaraţiile sale denaturează faptele cu privire la situaţia din ultimele luni de la graniţa cu Fâşia Gaza şi am aprecia ca domnul deputat să se informeze în profunzime înainte de a face comparaţii nepotrivite şi şocante. Atacurile violente asupra civililor israelieni, coordonate în ultimele luni de gruparea teroristă Hamas, nu vor rămâne niciodată fără răspuns din partea noastră. Statul Israel îşi va apăra mereu poporul împotriva oricăror încercări de a-l suprima”, se arată într-un comunicat al ambasadei Israelului în România transmis, miercuri, AGERPRES.

În comunicat se precizează că deputatul PSD îi insultă cu afirmaţiile sale şi pe protestatarii români paşnici care au fost prezenţi în Piaţa Victoriei, asociindu-i cu teroriştii Hamas.

„Ca urmare, solicităm public domnului Bacalbaşa să-şi retragă spusele şi să se asigure că pe viitor astfel de asocieri cel puţin neadecvate să nu se mai regăsească în discursul domniei sale”, se subliniază în comunicatul ambasadei Statului Israel.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a afirmat că protestatarii de la mitingul din 10 august care au depus plângeri la Parchet ar trebui sancţionaţi şi a făcut o paralelă între evenimentele din Piaţa Victoriei şi confruntările din Fâşia Gaza Gaza.

„Oricum, toţi cei care au depus plângeri, din punctul meu de vedere, ar trebui imediat sancţionaţi pentru trei lucruri: participare la o demonstraţie ilegală, conform legii româneşti, participare la o demonstraţie după orele 21,00 şi o rămânere în această zonă, după ce Jandarmeria a emis toate avertizările legale imperative de părăsire a zonei. (…) De patru luni se desfăşoară nişte demonstraţii la frontiera dintre Gaza şi statul Israel, frontiera fiind un zid înalt de opt metri de beton şi grănicerii israelieni până acum, în patru luni, au împuşcat 171 de persoane şi au rănit câteva mii. Nu am văzut o reacţie violentă, deci… zicându-se că se încalcă legi acolo”, a afirmat, miercuri, Bacalbaşa la RFI.

(Foto: Nicolae Bacalbașa / Sursa: Facebook)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. E doar Nicu Mexicanu’ !Sa- l vedeti cand va ajunge imparat !

 2. Israelul sa stea linistit. Nu erau declaratii ci un simplu delir. RFI ar trebui sa introduca si acordul medicilor in procedura de selectie a invitatiilor . Asta daca nu ii cheama doar ca sa le dea ocazia sa se umple de ridicol. Mie asa mi-a lasat impresia.

 3. He he, evreiasilor, ne-ati speriat de ne-am pisat pe voi atat eu cat si coledzii, inclusiv maestrul Bacalbasa. Gaze much?

 4. Bacalbasa un mare kkt cu ochi.
  Pupator de kururi la PseD

 5. A tunat si ia adunat! Unul mai nebun ca altul in psd- unul vrea sa vina cu un milion de cetateni sa ne calce pe cap,altul este racolat de KGB(Valcov penalul),altul este urmarit de 4 asasini ca sa fie ucis. Si colac peste pupaza vine alt nebun care face legaturi intre protestatarii pasnici si demonstrantii de pe fasia Gaza din Israel,cerand ca protestatarii ce au depus plangeri sa fie sanctionati. Nebuni de legat!
  „Cum nu vii tu,Tepes doamne,ca punand mana pe ei,
  Sa-i imparti in doua cete:in smintiti si in misei,
  Si in doua temniti large cu de-a sila sa-i aduni,
  Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!

 6. Ăsta, împreună cu Dragnea au inhalat mai multe concentrații de gaze înainte de 10 august (să o stabilească pe cea corectă) și nu și-au mai revenit. De vină e Arafat, care a decis că gazele conțin multe vitamine.

 7. Daca protestatari noștri erau la fel ca cei din Hamas parlamentul exploda de mult. Nu poti compara oameni care sunt ocupați de 70 de ani, la care mai intra si unul doi extremiști ai statului Satanist ( Isis pentru cei care nu fac legatura) cu arme și bombe cu oameni care prostesteaza sa iasa PENALI din serviciu public . Sună ca ca genocidul porcilor de care am mai citit.

  P.S. Nu il ameninț pe Dragnea

  • Daca protestatarii erau violenti, la ora asta nici parlament nu mai exista, deci nici nebunul asta, iar dragnea era istorie deja.
   Nemaivorbind de amaratii de jandarmi care pierd pistoale, pistoale care nu aveau ce cauta acolo.

 8. CATA DIVERSIUNE! CATA DIVERSIUNE FACE DRAGNEA, TERICEANU SI VALCOV: ATENTATE, KGB…

  GUVERNANTII AU COMIS ACTE DE O MARE VIOLENTA IMPOTRIVA PROPRIULUI POPOR IN PIATA VICTORIEI PE 10 AUGUST.
  TREBUIE SA RASPUNDA POLITIC SI IN JUSTITIE.

 9. Și cu toate ăstea, iohaniștii și alți xenomani, au o problemă fiindcă au vrut să mutăm ambasada, imediat după ce SUA au mutat-o – citând că, vai, celelalte țări UE n-au făcut-o.

  Foarte bizară această disonanță cognitivă…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.