G4Media.ro

Amazon lansează o nouă tabletă Fire HD 8, cu un procesor mai…

Amazon lansează o nouă tabletă Fire HD 8, cu un procesor mai rapid, mai multă memorie şi alimentare prin USB-C

Noua tabletă Amazon, Fire HD 8, nu este cea mai strălucitoare din punctul de vedere al dotărilor tehnice, dar constituie o ofertă cu un raport preţ-calitate greu de bătut, transmite News.ro.

Actualizarea vine cu un procesor mai rapid, mai multă memorie şi alimentare prin USB-C. Va exista şi o versiune Plus, cu mai mult RAM şi încărcare wireless.

Fire HD 8 are un procesor cu o frecvenţă maximă de 2GHz, despre care Amazon spune că este cu 30% mai performant decât cel cu care era dotat versiunea anterioară.

Capacitatea de memorie creşte de la 1,5GB la 2GB, iar spaţiul de stocare se dublează de la 16GB la 32GB respectiv de la 32GB la 64GB. Acesta poate fi extins la 1TB cu ajutorul unui card microSD.

Ecranul de 8 inch rămâne la aceeaşi rezoluţie, 1280 x 800 pixeli, iar autonomia estimată de producător este de 12 ore.

Versiunea de bază va costa 89.99 dolari, upgrade-urile făcute de Amazon crescând preţul cu 10 dolari faţă de versiunea anterioară.

Fire HD 8 Plus are 3GB RAM, se poate încărca wireless, are un încărcător mai rapid, 9W, şi vine cu un abonament pe 6 luni gratuit la Kindle Unlimited. Toate acestea pentru 109.99 dolari.

Există şi o versiune pentru copii de Fire HD 8, cu o carcasă colorată şi rezistentă la şocuri dar identică din punctul de vedere al dotărilor tehnice. Aceasta costă 139.99 dolari.

Sursa: News.ro

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.