G4Media.ro

Alina Gorghiu: Veți avea o surpriză luni, cu această pseudo-moțiune. Vom face…

sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Alina Gorghiu: Veți avea o surpriză luni, cu această pseudo-moțiune. Vom face tot ce e posibil să apărăm Guvernul/ Vom participa toți, la ora 12:00

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă după-amiază, la Antena 3, că luni oamenii ”vor avea o surpriză” cu ”pseudo-moțiunea și pseudo-semnăturile” USRPLUS și AUR, făcând referire la documentul depus de cele două alianțe vineri seară împotriva Guvernului Cîțu.

Gorghiu a mai adăugat că liberalii ”vor face tot ce le stă în putință” ca să își apere Guvernul, iar la ședința de luni vor participa ”cu toții” pentru ”a arăta cât de iresponsabili” sunt inițiatorii moțiunii.

Context

Calendarul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului condus de premierul Florin Cîțu nu a putut fi stabilit sâmbătă, la ședința Birourilor Permanente Reunite, din cauza lipsei de cvorum.
Este a doua oară consecutiv când se întâmplă acest lucru, după ce vineri seară, chiar în noaptea depunerii moțiunii de cenzură de către USRPLUS și AUR, cvorumul nu a fost îndeplinit. De asemenea, de la ședință lipsea și președintele Senatului, Anca Dragu.
Purtătorul de cuvânt al USRPLUS, Ionuț Moșteanu, a transmis, sâmbătă, pe Facebook, că au lipsit liderii PNL și PSD, subliniind că ”USL revine în forță”. Moșteanu a anunțat că moțiunea va fi depusă din nou, luni, la ora 12:00.
sursa foto: Inquam Photos/ George Călin
Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

53 comentarii

  1. În poză putem vedea două „glorii” peneliste, Tusea și Junghiul.
    Chiar, acum Gorghiu nu mai este omul „infiltrat” al ciumei roșii în gașca holerei galbene?

  2. Nu cred ca va fi o mare surpriza.
    Deja se intrevede destul de clar ca PSD va sabota moțiunea .

    Bănuiesc ca la asta referă doamna.

    • Sperăm ca psd să dorească alegeri anticipate, chiar dacă până acum ciolacul a dat semne că ar merge târâș pe burtă cu peneleul.
      Fiindcă dacă trece moțiunea, sunt în stare să pariez că nu se va putea face guvern cu sprijin parlamentar majoritar în termenul legal, deci urmează ANTICIPATE !
      Și așa, poate-poate scăpăm de leprele astea !
      Totul depinde de cine trage sforile la psd…

  3. Alinuța draghe, stăi mătăluță cumințică în știuletele premierului, nu te mai ridica cu fusta-n cap că vede tătă lumea ce grozăvie e p-acoloșa :))

  4. Surprize LEGALE ???? interesant…

  5. nu e nicio surpriza: usl traieste, e viu si e gata sa mai dea o teapa romanilor :))

  6. Oare…elefantul nr. 2 ? ?? USR…iesiti în strada…

  7. Hai, duamna mai fa maomutarelile pe care le-am văzut la TV, când imitai jurnaliștii. Frumos, n-am ce zice…pe romanii care te-au votat, cum ii imiți? Cu sticla în mana ori…???

  8. USL, de 30 de ani, doar in 2012 formal.
    Johanis, pemierul de la Grivco, o sa ramana in istorie, la fel ca Basescu, ca o lichea.

  9. vine Catzu allin! va mai da o zmetie sa va treziti! 🤣🤣🤣

  10. Nu e nici o surpriza, domna Gheorghiu a primit informare de la Iohanis ca a dispus ca prin Ciolacu ca PSD sa nu voteze motiunea
    USL aplauda PNDL3 si pensiile speciale pentru primari

  11. @Sandu 2 Se refera faptul ca 5 semnături de la AUR nu sunt valide, cei 5 erau în străinătate și nu puteau semna. Semnături valide sunt 115, un număr insuficient. Unde sunt pragmaticii useriști? Penibil!

    • Asa, si?
      Se mai depune o data motiunea.
      Deznodamantul e unul singur.

      Un lucru e clar: USR+ nu va mai participa la o coalitie cu Cîțu în calitate de premier și/sau președinte PNL.

      PSD nu poate face o majoritate fara AUR si UDMR (lucru putin probabil).
      PNL – nu poate fara USR+ si UDMR.

      Singurele variante sunt:
      PSD + PNL
      sau
      Alegeri anticipate…

  12. Ce să vedem, BLATUL uselist.2 oficializat?
    Gorghiuta, fugi, tată, esti piaza rea a mitomanului!
    Câți bani virati la teschereaua furaciosilor roșii?
    Vezi că și Firutei ii pute moțiunea. :))))))))))))

  13. Smecherii ce doreau o alianta cu AUR ca sa dea jos propriul lor guvern sunt de nevazut acum cind PSD nu voteza nici o motiune a altora, ca doar nu or fi timpiti politici sa ajunga la mina lui USR si AUR, se ascund prin cotloanele istoriei . Iesiti din vagauni fricosilor . Ati avut o uriasa sansa istorica si voi ce ati facut ? Sarmanul electorat USRPLUS .

    • Sigur o sa vedem luni FIREA si GORGHIU amazoanele patriotismului- poporul USL e unit in cuget si in simtiri: sa vina banutii la primariile de comuna de 500 locuitori, sa curga laptele si mierea pentru constincioasa administratie USL din nou unita.Boborul sa suga degetul ca nu mai sunt banuti.Cum adica?
      Dupa ce guvernul in frunte cu Cutu se chinuie sa dea pensii speciale, salarii babane si mita la cei 40000 din administratie, boborul trebuie musai sa inteleaga ca marele guvern Cutu alaturi de maretul PSD are nevoie si de o justitie facuta pres ca de aia trebuia domnul ex-ministru Stelian Ion sa primeasca un picior in fund.
      Pai da altfel fara justitia facuta pres cum mai pot fi salvati infractorii, proxenetii si interlopii.Priceput popor roman

    • Da,da! Hai, fa pasi!

    • @ marius
      Marele aparator al Justitiei /,,domnul ex-ministru Stelian Ion,, / e cumva lacheul lui Radu Mazăre, garsoniera, contractele cu Primaria Constanța etc ?
      Ce zice ,,boborul,, USR ? 🤣

  14. O să fugiți iar ca ăla de tămâie ! Azi de ce nțai fost prezenți, ai ?

  15. Ce leapsa au luat Ciolos si Barna cit despre electoratul lor ce sa mai vorbim . Orban este in pauza de masa , Ciolos serveste desertul prin imprejurimi. Barna cinta la mandolina cu seful PNL „ adio dar raman cu tine” in duet . PSD Ciolacu se cupleza la banii din PNDL si din PNNR cu dragoste de tara . Citu paseste agale peste toti si isi freaca mustatile de fericire . Doar in povesti David il cafteste pe Goliat .

  16. Daca pica motiunea! sefii USRPLUS trebuie sa demisioneze conform legilor nescrise ale democratiei cum si fostul din PNL trebuia sa faca la fel . Acum au ocazia sa isi puna in evidenta capacitatile democratice . Cum ei ii cer lui Citu sa demisioneze tot asa si noi(votantii USRPLUS) le cerem si lor demisia in caz de nereusita .

  17. Repede trupele speciale ale Jandarmeriei și ale SRI, chiar și Armata, să înconjoare clădirea Guvernului!

  18. Sa te tii benchetuiala pe primarii PSD si PNL acum cind banii curg girla . Ce de chefuri nineaca o sa vedem . Gratarele sunt incinse , pestii se zbat in ceaunele de tuci cu morcovi proaspeti , cirlanii sunt fripti la protap mititeii sfirie pe gratar de zor . USRPLUS si AUR inghit in sec .

  19. Ce fug jigodiile USL (PNl+PSD) de motiune, le e frica ca se vede blatul clar acum.
    Le da Gorghiu 7 ani de puscarie cu executare la toti useristii, ce sa zic… PNL, PSD si UDMR – „7 ani de pucarie acasa”.

  20. WOW!!!
    #Echipacastigatoare jubileaza, ne pregatesc o „surpriza”!!!
    Vor fi TOTI in parlament si vor apara cu dintii guvernul zombilitic, „toti”, adica PNL si UDMR si brat la brat cu PeSeDe!!!!
    Asta va fi „surpriza” Alinutei si a #echipeicastigatoare!!
    „Surpriza” sa vedem Presedintele ascuns la Cotroceni cum va triumfa ca partidul zombilitic a fost salvat de voturile PeSeDe!!!
    Prezidentul ascuns la Cotroceni critica azi USR PLUS ca se aliaza cu AUR, dar ce va spune cand in Parlamnet guvernul minoritar zombilitic va „rezista” doar cu voturile PeSeDe?!
    Rusine, zombiliticilor, mult nu mai e, acest aventurier v-a dus cu oistea-n gard, bine v-a facut!!!
    Veti plati scump, o sa va dati pumni in cap cu #echipacastigatoare in frunte cu zombiliticul aventurier si tepar si penal si falsificatoor de CVuri!
    WOW!!!!
    Spun de 8 LUNI va Zombiliticul va duce PNL cu oistea-n gard si ca veti plati scump, mult nu mai e, vom aplauda cum am aplaudat la plecarea analfabetei Dancila!

  21. Mergeți în piața că iese Alina Gorghiu să apere guvernul!
    Jalnică făptură!

  22. Acest sconcs puturos il ghidoneaza pe Catu. A. Gorghiu e implicata in mafia imobiliarelor si in mafia terenurilor. Este unul dintre cei mai corupti politicieni din Romania. Sta in umbra si aranjeaza contracte veroase !!!

  23. Nu vom avea madame nici o surpriza,asa cum nu avem nici o asteptare. Am vazut ce poti la Campania precedents. Problema de acum este ca ati distrus orice speranta,orice banuiala de blat s a adeverit…nu puteti vedea mai mult decat aveti nevoie personal,nu aveti viziune pentru dezvoltare,pt educatie. Probabil ca atat puteti dar nu ar fi trebuit sa fiti asa sus. Intr o tara normala ati fi fost exact unde va era locul…

  24. Alina Gorghiu, implicată într-un tun imobiliar: Cum a pierdut Institutul Lemnului un teren de 31 milioane euro, din cauza unei datorii

  25. Alinuța Zburdalnica este un demn urmaș al brătienilor .

  26. Felicitări usr plus și aur.Am fost votanți al pnl eu împreună cu angajații rudele și prietenii dar s ă dovedit că am făcut o mare greșală votandui. Sunt corupti si iresponsabil împreună cu președintele lor.Si au tăiat creaca de sub picioare la fel ca și convenția democrată. Dracului o să mai audă de ei.Ar trebui că sri și parchetul să aibă curajul să rupă o dată pisica in două și să le deschidă dosare pt diverse fraude făcute în timp.Cum și au dobândit averile și bagatii la pușcărie.

  27. Felicitări usr plus și aur.Am fost votanți al pnl eu împreună cu angajații rudele și prietenii dar s ă dovedit că am făcut o mare greșală votandui. Sunt corupti si iresponsabil împreună cu președintele lor.Si au tăiat creaca de sub picioare la fel ca și convenția democrată. Dracului o să mai audă de ei.Ar trebui că sri și parchetul să aibă curajul să rupă o dată pisica in două și să le deschidă dosare pt diverse fraude făcute în timp.Cum și au dobândit averile și bagatii la pușcărie. Bă milogii dracului opriți cenzura și dați drumul la comentarii pertinente și nu la ce vreți voi.

  28. Suntem convinsi ca la smecherii nu va intrece nimeni.

  29. „Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, sâmbătă după-amiază, la Antena 3”
    mai trebuie comentat ceva? 🙂

  30. Surpriza o face PSD care și depune propria moțiune și astfel se diluează toată șmecheria.Sa l vezi pe Câțu după asta ce mai țipete ,ce mai mușchi ,prim ministru domle.Mare măgar Ciolacu asta!!!

  31. Luni la 12 se mai depune încă o dată moțiunea adică mai dai doi lei, mai tragi o data.

  32. Dacă PSD nu votează M. C., în VECI nu voi mai VOTA PSD. Atunci, PNL, PSD , …ACEIAȘI MIZERIE.

  33. Ce sa apere fiinta aceasta jalnica?
    Un prim ministru si PNL, care au adus la sapa de lemn poporul roman. Jos, jos, jos… Si acolo sa ramaneti!!!!

  34. … zise cartita USLista. Tanti ai dus PNL la 16% iar Orban l-a dus la 32% inainte de pandemie. ai fost ca si Citu omul de casa al lui Il Premiero de la Grivco – aka Mamaliga Voda.

  35. S-a dar Proasta Satului de gol, se va înființa USL2.

    • Si cu cine face plusereul guvern ? Cu AUR ? Cu pezedeii ? Cu fractiunea ORBAN din PNL ? Sau cu UDMR ?
      Sau visati la 51% voturi la anticipate ? 😂
      Ce e in mintea ta ? Alzheimer !

  36. Sigur ca se va infiinta USR2.0 sau pezedeii vor face guvern fiindca plusereul nu stie ce inseamna politica.
    Speranta ca veti obtine in urmatorii 20 ani mai mult de 15-20 % din voturi intr-o tara ca Romania este prostie curata.
    AVEȚI prea puțini PRIMARI : simplu !
    Cel mai probabil, dupa acest episod trist, veti avea soarta PNȚ-ului, ALDE, PMP sau a gruparii lui ,,dottore,, Ponta.
    Aceleași cauze, aceleași efecte.
    Inapoi pe Facebook! 😂

  37. Suplimentar :
    Iar tov. General Talpeș/ tătucul USR/ si Vulpea Ardeleana/ tătuca PLUS/ au cam imbatranit si au rămas fara DINȚI !
    Cine dintre Băieți se mai uita la ei ?

  38. Cu tine și cu Turcan avem mereu surpriza maximă! Cumva ne spui că vei face dans la bară, in duet cu Turcan??? Doar de asta sunteți bune!!! Un guvern de incompetenți, toți din PNL PDL și USR Plus Minus!!!

  39. Na! Și uni’ bârfeau c-aci-i forba de un uzurpator! Noroc de înverșunatul sprijin al opoziției!

  40. Surpriza e ca va ajuta fratii de hotii si ticalosii miuie PSD sa nu va spargeti capul bai cotohârlã împãnata nevotand motiunea? Stim deja asta-Plavanul Ficus e girantul hotiei Pndl3 jaf de 10 mld euro din bugetul fraierilor care v-au votat si protectorul infractorilor-se vede si de pe luna-excrocilor

  41. pana sa intre in parlament Gorghiu i a tinut cafeaua lui Cutu

  42. Sigur duoamna! Ne apărăm guvernul pozițiile avantajele! Și luptați și pentru micul napoleon pre numele său isar să-l poziționăm într-un vârf de vrej. Sa fie liniște acasica draga duoamna…