G4Media.ro

Algeria, nemulțumită de decizia Franței de a reduce numărul de vize acordate…

sursa foto: Facebook\ Air Algerie

Algeria, nemulțumită de decizia Franței de a reduce numărul de vize acordate cetăţenilor algerieni

Ministerul algerian al Afacerilor Externe l-a convocat miercuri pe ambasadorul Franţei în Algeria pentru a protesta împotriva deciziei Parisului de a reduce numărul de vize acordate cetăţenilor algerieni, potrivit unui comunicat oficial, relatează AFP.

Ambasadorul François Gouyette a fost notificat în legătură cu ”un protest oficial din partea guvernului algerian în urma unei decizii unilaterale a guvernului francez care afectează calitatea şi fluiditatea circulaţiei cetăţenilor algerieni către Franţa”, a precizat ministerul într-un comunicat.

Parisul a decis înăsprirea condiţiilor de acordare a vizelor pentru Maroc, Algeria şi Tunisia, ce „refuză” să elibereze permisele consulare necesare reprimirii imigranţilor respinşi de Franţa.

”Această decizie, care a fost luată fără o consultare în prealabil cu partea algeriană, conţine anomalia paralizantă a faptului că a făcut obiectul unui tapaj mediatic care a generat confuzie şi ambiguitate cu privire la motivaţiile sale şi domeniul său de aplicare”, a apreciat ministerul algerian, care a deplâns un ”act nefericit care loveşte cu precaritate şi incertitudine un domeniu sensibil de cooperare” între cele două ţări.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Toti m*** astia vor flux intr-un singur sens.

  2. auzi ba !!! Sclavii vroiau sa fie consultati !!! 😂😂😂 Adicatelea, afecteaza calitatea şi fluiditatea circulaţiei cetăţenilor algerieni către Franţa 🤣😂🤣🤣.
    Incredibil, cat am ras de glumele sarakiilor astora de ciuhapi !!!