G4Media.ro

Algeria, nemulțumită de decizia Franței de a reduce numărul de vize acordate…

sursa foto: Facebook\ Air Algerie

Algeria, nemulțumită de decizia Franței de a reduce numărul de vize acordate cetăţenilor algerieni

Ministerul algerian al Afacerilor Externe l-a convocat miercuri pe ambasadorul Franţei în Algeria pentru a protesta împotriva deciziei Parisului de a reduce numărul de vize acordate cetăţenilor algerieni, potrivit unui comunicat oficial, relatează AFP.

Ambasadorul François Gouyette a fost notificat în legătură cu ”un protest oficial din partea guvernului algerian în urma unei decizii unilaterale a guvernului francez care afectează calitatea şi fluiditatea circulaţiei cetăţenilor algerieni către Franţa”, a precizat ministerul într-un comunicat.

Parisul a decis înăsprirea condiţiilor de acordare a vizelor pentru Maroc, Algeria şi Tunisia, ce „refuză” să elibereze permisele consulare necesare reprimirii imigranţilor respinşi de Franţa.

”Această decizie, care a fost luată fără o consultare în prealabil cu partea algeriană, conţine anomalia paralizantă a faptului că a făcut obiectul unui tapaj mediatic care a generat confuzie şi ambiguitate cu privire la motivaţiile sale şi domeniul său de aplicare”, a apreciat ministerul algerian, care a deplâns un ”act nefericit care loveşte cu precaritate şi incertitudine un domeniu sensibil de cooperare” între cele două ţări.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Toti m*** astia vor flux intr-un singur sens.

  2. auzi ba !!! Sclavii vroiau sa fie consultati !!! 😂😂😂 Adicatelea, afecteaza calitatea şi fluiditatea circulaţiei cetăţenilor algerieni către Franţa 🤣😂🤣🤣.
    Incredibil, cat am ras de glumele sarakiilor astora de ciuhapi !!!