G4Media.ro

Alfred Simonis: Săptămâna aceasta vom vota şi iniţiativa care va interzice vânzarea…

Sursa foto: Pexels

Alfred Simonis: Săptămâna aceasta vom vota şi iniţiativa care va interzice vânzarea către minori a ţigărilor electronice

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis (PSD), a declarat la Parlament că săptămâna aceasta vor vota în plen proiectul de lege care interzice vânzarea către minori a ţigărilor electronice, transmite News.ro.

”Cred că azi va fi în dezbatere şi mâine va avea loc votul final pe această iniţiativă legislativă”, a anunţat preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, despre proiectul de lege pentru interzicerea vânzării către minori a ţigărilor electronice.

El a precizat că săptămâna trecută, atunci când au votat interzicerea comercializării sucurilor energizante către minori, promiteau că săptămâna aceasta vor avea şi legea care va interzice vânzarea către minori a acestor ţigări electronice.

Potrivit lui Simonis, legea va conţine „sancţiuni drastice pentru cei care vând minorilor”. ”Aceste tipuri de ţigări electronice care au tot felul de arome, tot felul de gusturi şi tot felul de culori atractive, astfel încât am ajuns ca şi cu sucurile energizante, minorii să fumeze toate ziua, mulţi dintre ei, astfel de ţigări”, a mai spus Simonis.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. votată sau nevotată, țigările normale sunt interzise dintotdeauna dar rămân extrem de accesibile oricărui minor, la fel cum era și în anii 2000 toamna când eram minor și fumam 🙂 multe nu se vor schimba prin noi legi în țara în care legile vechi deja nu înseamnă nimic

  2. O sa functioneze legea asta cum functioneaza si legea de interzicere a vanzarilor de tigari normale catre minori. Practic toate magazinele afiseaza ca nu vand tigari si alcool minorilor. In realitate povestea e alta.

  3. total de acord