G4Media.ro

ALERTĂ Judecătorul Cristi Danileţ, exclus din magistratură de CSM pentru postările de…

sursa foto: Facebook

ALERTĂ Judecătorul Cristi Danileţ, exclus din magistratură de CSM pentru postările de pe Tik Tok / Magistratul poate face recurs / Pentru ce postări pe rețele sociale a fost exclus

Secţia pentru judecători a CSM l-a exclus din magistratură pe judecătorul clujean Cristi Danileţ pentru postările de pe Tik Tok, potrivit ordinii de zi. Danileț poate face recurs la Curtea Supremă.

Secţia pentru judecători a CSM a luat decizia de excludere a lui Danileţ din magistratură cu majoritate de voturi. Unii membri CSM au pledat fie pentru respingerea acţiunii disciplinare, fie pentru o sancţiune mai blândă: diminuarea salariului cu 25% pe o perioadă de un an.

Potrivit unor surse judiciare, şeful CSM Bogdan Mateescu şi judecătoarele Lia Savonea, Margareta Ţînţ, Mariana Ghena şi Simona Marcu au votat pentru excluderea lui Danileţ din magistratură. Judecătoarele Gabriela Baltag şi Evelina Oprina au votat pentru diminuarea salariului cu 25% timp de un an, iar judecătorii Andrea Chiş şi Mihai Bălan au fost pentru respingerea acţiunii disciplinare.

Danileț a postat pe rețele sociale clipuri video în care executa mișcări de karate sau imagini când tundea gardul viu din curte. Potrivit unor surse din cadrul CSM, Danileţ a fost sancţionat cu excluderea din magistratură pentru că este deja la a doua abatere disciplinară şi ar fi penibilizat profesia prin postările video de pe Tik Tok.

 • VIDEO: Unul dintre clipurile pentru care a fost sancționat Danileț:

Propunerea de excludere din magistratură a venit de la Inspecția Judiciară.

 • Textul deciziei: ”În baza art.100 lit.e) din Legea nr.303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, aplică domnului Danileţ Cristi Vasilică – judecător în cadrul Tribunalului Cluj, sancţiunea disciplinară constând în „excluderea din magistratură” pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzute de art.99 lit. a) din acelaşi act normativ. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare la Completul de 5 judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie”.

Potrivit articolului 99 alineatul a) din legea 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, „Constituie abateri disciplinare:

a) manifestările care aduc atingere onoarei sau probității profesionale ori prestigiului justiției, săvârșite în exercitarea sau în afara exercitării atribuțiilor de serviciu„.

Ce spune Danileţ

Judecătorul clujean a reacționat într-o postare pe Facebook și a anunțat că va contesta decizia CSM: ”Azi s-a decis excluderea mea din magistratură de către CSM pentru doua filmulețe publicate anul trecut pe TikTok: într-unul tai gardul viu de acasă, în celălalalt curăț o piscină. Nu am făcut atunci nicio afirmație în legătură cu justiția și imaginile nu au legătură cu profesia. Este fix viața mea privată pentru care nu înțeleg să dau socoteală nimănui. Abaterea reținută este „conduita prin care se aduce atingere imaginii justiției”. Soluția s-a luat cu majoritate de voturi, căci unii membri CSM au găsit că sunt reale neregulile invocate de mine referitoare la modul în care s-a realizat cercetarea de către Inspecția Judiciară. Evident, voi formula recurs la ICCJ și sunt sigur că se va remedia această soluție. Îmi voi continua îndeplinirea atribuțiilor până se ia decizia finală”.

Prima sancţiune disciplinară a judecătorului Danileţ pentru o postare pe Facebook

În mai anul trecut, Înalta Curte de Casație și Justiție a menținut decizia CSM prin care judecătorul Cristi Danileţ a fost sancționat disciplinar pentru o postare de pe Facebook.  Danileț a fost sancționat cu o diminuare a indemnizației de 5%, timp de două luni, tot pentru „manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în afara exercitării atribuţiilor de serviciu”.

În ianuarie 2019, Danileţ a postat următorul text pe Facebook: „Poate că cineva remarcă totuşi succesiunea atacurilor, destructurărilor şi decredibilizărilor la adresa următoarelor instituţii: DGIPI, SRI, SPP, Poliţia, DNA, Jandarmeria, PICCJ, ICCJ, Armata. Nu par întâmplătoare după declararea sus şi tare a ‘abuzurilor instituţiilor de forţă’. Ştim cu toţii ce ar însemna lipsirea de eficienţă sau, mai rău, preluarea controlului politic asupra acestor instituţii: servicii, poliţie, justiţie, armată? Şi, apropo de Armată: oare s-a aplecat cineva asupra dispoziţiilor art. 118 alin. (1) din Constituţie potrivit cărora ‘Armata este subordonată exclusiv voinţei poporului pentru garantarea (…) a democraţiei constituţionale’? Ce ar fi dacă într-o zi am vedea armata pe stradă păzind … democraţia, că tot am văzut azi că e în scădere coeficientul?! Nu v-ar surprinde să realizaţi că ar fi … constituţional!? Eu cred că nu vedem pădurea din cauza copacilor”, a scris Danileţ.

Cristian Danileț este cunoscut drept unul dintre magistrații reformiști din România. El a fost consilierul fostului ministru al Justiţiei, Monica Macovei. Inspecția Judiciară e condusă de Lucian Netejoru, iar secția de judecători a CSM de Bogdan Mateescu, care este și șeful CSM.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

150 comentarii

 1. Cra mai buna veste pe ziua de azi

  • Pentru toti postacii pro-coruptie si pro-control al justitiei, clar

  • @Comisare, rectifică, cea mai bună veste din ultimele luni. Judecătorul Poponeț este o RUȘINE pentru magistratură.

  • Tara de kakat cu oameni de kakat.

  • Mafia acapareaza Romania. Din nou se vede cum hotii si coruptii, elimina partea corecta, reformista, partea care vrea schimbarea.

  • Gresiti.Daca nu santeti magistrat sau un beneficiar direct al salarizarii si celorlalte beneficii ale magistratilor acest fapt ar trebui sa va ingrijoreze.Hotaratea aceasta arata ca nu le pasa de nimic, isi bat joc de noi toti.In acest timp noi le platim huzurul!Ei isi bat joc de noi si noi le platim tot.Platim savonei drumul pana la servici, acolo unde isi bate joc de toata tara.

  • Alungarea USR de la guvernare e un proces complex.

  • Trebuia să se convertească la Islam și să decapiteze pe careva.

   Ar fi primit o pedeapsă mai blândă – decât pentru odioasa faptă de a se filma în timp ce executa mișcări de karate & tundea gardul viu din curte!

  • Ce tot ii dați mă pe aci cu usereu??? Singura legătură între ce se întâmplă acum cu danilet și usr, este ca bolsevicii care l-au debarcat pe danilet, au fost aduși la putere de usr. Asta a făcut userul, nu va mai agitați ca gibonii, că nu mai tine figura. ..

  • Bravo PNL! Bravo Boc! Bravo Rares! Bravo Johannis! Uitati-va in oglinda! Sa va fie rusine ca v-ati batut joc de votul nostru!

  • Dormiți liniștiți, gașca de banditi bolșevici lucrează 🤣😂😁😀😉😊😋😎🤣😂😁😀😉😊😋😎
   La Canal cu dușmanul poporului ! 😀😁😂🤣😎😋😊😉😉😊😋😎🤣😂😁😀

  • Excelent, instanță scapa de oamenii serviciilor, cu condamnări la comandă , bravo!

  • mafia din csm lucreaza … penalilor, vreti tot in mocirla, este?

  • Juie si Cuie lui Mohannis si Miolacu!

  • A iesit sclavii la aplaudat.

  • La ce nicname cu legatura in gandirea propagandistica comunista de pe vremuri ai nu ma mira raspunsul … Dar sa stii ca „ai suport” atat in mizeria rosie a membrilor CSM, propsd pe fata, dar si in „noua alianta” de guvernare prin blatul PNL cu PSD . Va ajuta si … inactivitatea crasa a lui Cătălin Predoiu dovedita si in trecut, in curatarea justitiei de interesele mizere ale PSD si acolitilor lor. Vocal Cătălin Predoiu e projustitie curata, faptic o marioneta in slujba injustitiei PSD’iste ! Exemplu : „Cătălin Predoiu: CSM a riscat foarte mult cu excluderea lui Cristi Danileț. Voi comenta decizia CSM după ce instanța se va pronunța definitiv” … Dar de ce nu se pronunta acum in fata acestui abuz mizerabil ? Esti la fel de patetic cu „starea ta de exultare” in fata acestri mizerii ca si inactivul marioneta numit Cătălin Predoiu.

  • E cam de ieri știrea, nu înțeleg de ce nu a fost dată ieri. g4media, ați așteptat ceva aprobare ca să publicați știrea asta? 🙂

  • Mai am speranța că România scapă de corupți și de personaje bizare ca Danileț sau Șoșoacă!
   Lăsați judecătorii în pace! Numai niște comuniști ar putea să atace cu atâta virulență o decizie a CSM!
   JOS LABELE POLITICULUI DE PE JUSTIȚIE!

 2. Acesti magistrati spurcati se linseaza unii pe altii cu o cruzime de nedescris.

  • Mafia lui Dorneanu și Vicol împotriva lui Danileț și USR.

  • Merita, execuția tehnicii din filmuleț lasă de dorit.
   Cît despre penibilizare, patru cincimi dintre judecători ar trebui excluși din magistratură pentru motivul ăsta.

  • Comunismul s-a reinstaurat în România
   Mai rămâne .. Pitești

  • Este evident ca adevaratul scop al celor de la CSM nu a fost sa apere prestigiul Justitiei. Nu am auzit despre excluderi din magistratura din cauza verdictelor batjocoritor de blande cu marii jefuitori ai avutului public, evident incorecte. Nu au fost exclusi cei cae au facut scapati acelas til de infractor prin taraganarea proceselor pana la prescrierea faptelor.
   Dar, cand ataci mafia din Justitie asa cum a avut curajul sa o faca Cristi Danilet, trebuie sa fii extrem de atent la tot ce faci. Am vazut la un post tv cateva dintre imaginile pe care le-au folosit ca pretext cei care l-au sanctionat atat de drastic. Nu erau scndaloase pentru un om obisnuit, dar cam nepotrivite imaginii unui magistrat.

 3. O veste foarte buna. Danilet asta prea facea educatie juridica si arata pop u limii toate mantocariile justitiei facute ca sa nu condamne politicieni, casta speciala a Romaniei. Justitia e pentru a condamna un infometat care fura o paine, o baba care vinde leustean ilegal la coltul strazii, un student care injura un jandarnm etc.

  • Ditamai magistratu sa posteze pe tik tok cu toti copiii de 13 ani…ceva mai ridicol nu exista

  • Poate să-ți arate mantocariile justiției și fără să fie magistrat.
   Stai pe tiktok mai departe 🙂

  • Ai dreptate, Satyricoane, cum e posibil? Trebuia sa ramana la tablitele de lut sumeriene, nu cumva sa comunice pe retelele sociale ale prezentului.

  • o veste excelenta pe care am asteptat-o de mult timp. Oamenii nostri din CSM, in special doamna Savonea, se chinuie de mult sa-i distruga pe toti magistratii care nu ne executa intocmai ordinele.
   Recunostinta vesnica si domnului Iohannis pentru ca timp de 7 ani ne-a fost alaturi si pentru ca i-a adus la putere pe fratii pesedisti, inclusiv pe iubita multora dintre noi, pe doamna Vicol

 4. Mi se pare normal. Sa ai sot cercetat in diverse spete, sa spumegi impotriva procurorilor pr la latrine e ok. Dar la postari pe TikTok tragem linia, ca Romania nu e sat fara caini…

  Daca as fi jurnalist, as face un maifest care sa curpinda toata activitatea profesionala a d-lui Danilet (si poate si a altor magistrati) si l-as prezenta drept exemplu de oameni pe care sistemul ii respinge sistematic. Eventual in comparatie cu activiatea profesionala a unora pe care sistemul ii iubeste.
  Si l-as tine pe prima pagina pe perioada nedeterminata, sa nu se stinga si stirea asta in 2-3 zile, cum s-au stins multe altele.

 5. Un stangist libidinos userist si dosist,nicio pierdere!

  • Diferenta dintre tine si el e el

  • Joasa speta sunteti domnilor prostaci !

  • Ești foarte pr.ost la faza asta Calache. Sau foarte ticălos. Sau amândouă.
   Sau pur și simplu Psd-ist.

  • Habar n-ai ce inseamna libidinos ! Iar de dosist intreab-o pe capra de m@ta sa vezi ca o sa te contrazica !

  • Pentru oamenii cinstiti, pentru cei care mai credeau in justitie este o mare pierdere.Pentru magistratii corupti este o incurajarea ca vor fi aparati de colegii lor la fel de corupti.Pentru RONANIA, o rusine ca mentine magistrati de genul savonei in sistem.

  • Calache, esti penibil…
   CSM – mai jos de-atat nu se poate

  • „Un stangist libidinos userist si dosist,nicio pierdere!” – zise pensionarul ce-si asteapta in fiecare zi pensia ca sa-si mai poata procura un V33 sau R26

   Ia ma Calache un servetel si sufla-ti mucii ca prea plangi de fericire!

  • „Un stangist libidinos userist si dosist,nicio pierdere!” – zise pensionarul ce-si asteapta in fiecare zi pensia ca sa-si mai poata procura un V33 sau R26

   Ia ma Calache un servetel si sufla-ti mu cii ca prea plangi de fericire!

 6. Cucuveaua coruptă Savonea împreună cu balena Baltag și restul ciumatelor roșii sunt MAFIA din justiție, o rușine pe obrazul acestei țări!

  • Sa nu uitam de bogdan mateescu acest klaus iohanis al justitiei. Parea reformist parea impotriva gastii savonea latra de ziceai ca rupe tot cand ajunge seful CSM…si ce sa vezi cum a ajuns sef a facut un blat ordinar pe fata cu grupul infractor savonea

 7. Hahahahahahhahahaha HAHAHAHAHAHHA! Al doilea busted pe Tik Tok in felul asta!

 8. E timpul sa iesim in strada. Mafia din politica si justitie care a generat ordonanta 13 a preluat complet puterea si nu se da in laturi de la nimic.

  • Candva. Asa se cred toti, imbatabili. Pana se umple paharul… apoi nu o sa stie ce i-a lovit: Ceausescu, Nastase, Dragnea. Romanul nu e atat de prost si de docil cum cred ei…

  • La un moment dat se va umple paharul. Romanul nu e chiar atat de i(m)becil, pr(o)st si docil cum cred ei. Se cred puternici, dar vor fi loviti cand nici nu se asteapta: Ceausescu, Nastase sau Dragnea.

  • Și de ce nu ieșiți în stradă?
   Nu „se iese”? Nu se organizează proteste „spontane” în Piața Victoriei?
   Ghici de ce 😁

 9. Curtea Suprema a Magistraturii Coruptiei se face ca nu vede magistratii corupti care treneaza ani de zile procesele pana se prescriu faptele, care dau decizii cu suspenare pentru trafic de minori sau s pagi de zeci de milioane incasate din banii statului, care isi trimit dosarele de la unul la altul, pana unul mai curajos ia s paga si da neinceperea urmaririi penale. In schimb, il exclud pe asta pentru ca are tik tok. Asta inseamna justitie in Romania!

 10. Savarinele lui Dragnea din CSM Savonea si Baltag lovesc din nou. Simt ca Iohanis a dat semnalul restauratiei complete.

 11. Chiar este o veste excelenta! Mai sunt câțiva care fac de rușine sistemul de justiție!!!

  • Ai dreptate Andrei, sint chiar cei din gasca Savonea, Baltag, Mateescu etc cei care protejeaza coruptii si vor liniste ca sa nu aflam tot ceea ce fac, de aceea unii ca Danilet trebuie neutralizati.

  • Tu tot prost ai ramas ?

  • cand dai mita regulat pe la institutiile statului ca sa-ti ungi contractele si normal ca te bucuri cand auzi ca un haiduc ca Danilet a muscat-o

 12. Din cate stiam, libertatea de exprimare e prevazuta in Constitutie, la art. 30!
  Adica judecatoarele pro-PSD Savonea sau Baltag (membre ale sectiei de judecatori CSM) au voie sa manance maro la Latrina3, atacand statul de drept, si sunt promovate, dar Danilet este executat cu un glont in ceafa, pe model KGB, ca-si spune parerile privind mafia care a acaparat conducerea justitiei…
  Nici Ceausescu nu lua asemenea masuri, dar in epoca mafiota PSD-PNL-UDMR se poate!

 13. Domnule Danilet.. suntem alături de dvs. Nu cedați in față mafiei din magistratură… Linșajul de la latrine va continua… Când o să avem și noi domnule președinte Klaus o justiție că afară.. și nu mă refer la Belarus..
  Nu știți, nu??? Pentru că ați predat tara hotilory și mafioților… Bravo domnule Danilet

 14. Promisiunile domnului Predoiu in fata UE…..au inceput „reformele”justitiei in Romanica lu’ Johannis! Totusi, mai e o speranta (vezi articolul domnului Pantazi de ieri), „banii vorbeste”! Conditionarea miliardelor PNRR-ului de „statul de drept”…poate cine stie… ca speranta la „vana” natiei…nema!

 15. A început și la noi concedierea pentru postări pe site-uri de socializare? Se poartă și în occidentul mult râvnit și venerat de leftarzii români.

 16. Baietii au fost de treaba, fetele l-au executat fara mila. :)))) Nasol. Daca domul are centura neagra la comentat pe tiktok, ce sa-i faci…Cine urmeaza? Tic-tac, tic-tac…Noi?

 17. Bravo, în fine, apele se împart, mafioții din sistem în sistem, oamenii cinstiți afară.

  Lăsând gluma la o parte, asta e un motiv de alerta: înseamnă ca CSM-ul și justiția în general sunt dincolo de reparație. E nevoie de o primenire completa, nu doar de taiere de privilegii abuzive (pensii speciale, imunitate dar nu pentru căței etc). E nevoie de o remaniere de personal, din temelii. Ca și în politică.
  Singura șansă de a evita calea asta radicală ar fi o grevă generală a tuturor oamenilor cinstiți rămași în sistem.

 18. Tu tot prost ai ramas ?

 19. lejer va castiga la CEDO, apoi va ajunge intr-o pozitie intr-o institutie UE, si apoi USL-istii vor tremura

  • asta e rezultatul USL + preshoiu la justitie + c..a infractorilor + marele romanica normala educata

   multumim tovarase GRIVCO-FICUS ca ai rezolvat cu justitia si statul de drept

 20. Revoltator.Efectul revenirii PSD-ului la guvernare face ca Savonea si grupul de cocoane din CSM sa isi mareasca TUPEUL NESIMTIT ,caracteristic intregului mandat.Asta ne serveste mumia de Iohannis ,intimidarea judecatorilor incomozi.Rusine sa va fie .

  • Haaaa!! Tupeul lor era la maximum, că altfel nu ajungeau acolo!! Acum au trecut la eliminarea adversarilor pe criterii pur bolșevice!!! Înfricoșător este că noi ne strofocam aici sa ne ne arătăm indignarea pentru asemenea abuzuri, iar cei care chiar ar trebui, nu doar să-i demită, ci sa ii pedepsească acolo unde-i doare cel mai mult : anularea pensiilor nesimțite, și ridicarea permiselor de practica juridică! Sunt puși acolo sa pedepsească infractori, nu sa se uite pe tik tok!! Adevărul că Danilet chiar era drăguț când făcea acele figuri …taktice

 21. „care pe care”
  cam asa sta treaba in Romania

 22. Nu va e rușine? Ce va deranjează sa posteze omul FUCKING CLIPURI INFORMATIVE DESPRE EDUCAȚIA JURIDICA PE TIK TOK, CA SĂ VADĂ SI COPIII CEVA, SA INVETE! SA VA FIE RUȘINE, BINE CA NON STOP ABERAȚI SI VA VĂRSAȚI FRUSTRĂRILE AICI, DAR SA INVETE CINEVA CUM TREBUIE COPIII, CA SCOALA NU O FACE, NU VREȚI! RUȘINE TUTUROR DIN COMENTARII!

 23. Gata, au venit si reformele lui Predoiu din justitie! Ministerele le-au reformat. La ANRE reformeaza curand. In Parlament au reformat deocamdata Comisia Juridica. Eu zic ca acum pot reforma banii din PNRR catre propriile lor buzunare.

 24. Bravo csm!La mai mulți!Se cred stat in stat.Cand ii vine randul lui Benegui Bogdan de la Tribunalul Brasov.Are f multe solutii de condamnare infirmate de Curtea de Apel Brasov

  • Asa e! Sa ii dea afara pe toti cei care condamna s pagangistii si i nfractorii de politicieni. Sa fie doar judecatori, fara procurori, sa se dea doar neinceperea urmaririi penale! Ce daca fura, omoara, violeaza? Daca are bani, plateste judecatorul si aia e.

 25. Deci Savonea a votat sa fie exclus un om integru care trage semnale de alarma la fiecare mizerie a Justiției.
  Pentru niste filmulețe nevinovate !
  Savonea și mafia o duc bine, ducei-ar ața.

 26. Nu-l mai plangeti ba de mila ca n-o sa pateasca ceva,inca o lab*rea* sentimentala cu stangistul asta,sare „soțiețatea” civila in sus la misto si-l scot usr-stii erou,aveti rabdare. O sa mai auziti de el. De la inceputul plandemiei doar doi judecatori au facut scandal ca nu ni se respecta drepturile omului si constitutia,stangistul de Daniletz in tot acest timp ne vorbea de curcubeiati!

 27. Mafia este la putere in România! Alo ,aloooooo Iohanis!!!

 28. FSN este iarasi la putere, ce va asteptati? Este o epurare politica, asta este clar. Se incepe curatarea magistratilor nealiniati la standardele coruptiei PSD – PNL. Stalinismul revine in forta, o sa vedem dosare pentru ca ai spus ceva sau ai gandit ceva nasol la adresa puterii.
  Din pacate, stalinismul din Romania este tolerat de UE si chiar finantat.

 29. Incredibil, excludere ? N-am auzit de asemenea sancțiuni nici cand judecatorii, dovedit, au gresit flagrant in profesie ! Probabil ca aceia nu penibilizau profesia ! Acest ” conclav” descalifica singur , pronuntand un așa un verdict ! Jenant , penibil si scandalos !

 30. Găsește de muncă la oneghe.

 31. Oamenii cinstiti nu mai au ce cauta in Romania. Prostimea PSD/PNL a invins.

 32. CSM este o adunatura de mafioti. Acum poate intelegeti de ce au facut polonezi curatenie in justitie, dupa ce a fost partidul socialist la putere. Erau pusi la fel ca-n Romania, sa apere hotii si coruptii.

 33. Nu știam că e ilegal sa fii penibil. Mă miră că n-a fost sancționați pt imaginea în care apărea în cadă cu un mafiot pe care îl judeca și nici pentru declarația in favoarea pedofiliei.

 34. Haaaa
  Il ia Kovesi cu ea nu moare de foame!!!

 35. Si asta ..judeca!!! Pronunta sentinte! Tinea in mana soarta unui om!! Sa nu mai spun salarii,prime,doua ,da,doua vacante decontate de stat. Si cati ca el …paraziteaza banul public

 36. Se simt din ce in ce mai rau coltii reci de fier ai dictaturii!
  Mafia a pus talpa total pe grumazul Romaniei, probabil ca din aceasta fundatura se va iesi cu varsare de sange.

  • Bai mizerabile, ca usereul vostru militeaza pentru vaccinarea cu forta, nu ti se pare dictatorial, este dictatura ca l-au dat pe mascariciul ala afara, la voi este totul cu dsul in sus.

 37. Cinev a zis ca romanul nu e prost. Prost nu este, dar este las si se da după bătaia vântului. Astia suntem. Puteți spune vrute si nevrute, romanul asta demonstrează si asta e valoarea romanilor: lași.

 38. A început mafia PSD să-i înlăture pe oamenii integrii din justiție și să-i promoveze pe corupți. Nu are voie să facă sport dar au voie să fure prin legi schimbate după placul lor. Rușine să-ți fie IOHANNIS.

 39. A revenit PSD la butoane si a prins curaj Savonea.

  Si toate astea se intampla sub privirea blajina dlui presedinte Oha, protectorul coruptilor.

 40. Buhahaha ..actorul Keanu Reeves dupa doua luni de filmari la Matrix 4 in Vaslui :))

 41. iliescu se rasuceste in mormint de placere. de la sula in coaste la pumnul in gura, e visul ce am poftit.

 42. BRAVO !!! Numai din faptul ca si-a pus părinții sa-l dea în judecată de frică sa nu plătească pensie alimentara prea mare, își poate da oricine seama ce je.g este ne.mernicul.

  • @Olivia

   „Eu am facut cerere ….” – Moooorrrr :))))

   Pana la urma, ce are sula cu prefectura ?!? Lol.

 43. OMG!
  USL2, aka FSN reîncarnat a intrat cu picioarele în România.
  Dar proștii care au votat PSD PNL și UDMR o merită din plin.
  Vorba unuia de pe aici: țara are ceea ce merită, ce a votat sau ce nu a votat (pentru absenteiști)!
  Hoția în Romania este legală, tocmai s-a demonstrat! DNA-ul prinde babe, Justiția e kaput, Șparalamentarii pot șparli fără nici o teamă!

 44. Urmează excluderea lui Tabalaga, Andrrea Pavel#50. 000 șpagă delapdl, etc, va lasa serviciile din palme, nasol , va lsate pârnaia…

 45. Avantajul lui e ca a scapat de certificatul verde la locul de munca.

 46. Foarte tare! În curând vor fi excluși magistrați care se vor poza cu un pahar de alcool în mână sau care vor fi surprinși tăind friptura cu mâna stângă! E de notorietate că secția pentru judecători din CSM este dominată de către apropiați PSD!

 47. Intr-o tara in care sistemul judiciar este inca ancorat in perioada inchizitiei orice parere venita de la oamenii din sistem trebuie analizata. Ce s-a intamplat cu acest judecator este o executie si un exemplu dat celor care vor sa schimbe putoarea numita Justitia Romana. Am asistat ani la rand la flegmele pe care ni le-a dat sistemul juridic prin hotarari de toata jena, prin eliberari dubioase, prin nerecuperarea prejudiciului. Acestui magistrat i-am citit opiniile si in marea lor majoritate aratau mizeria din justitie pe care niciun guvern nu a vrut sa o inlature. Este o rusine ce s-a intamplat, sper sa poata sa se apere in instanta apoi sa isi ceara drepturile la CEDO. Se doresc magistrati precum Garbovaran, Savoniara, Bica, Netojoru. O tara fara justitie este o tara bananiera.

 48. Păi nu .
  Eu scriu de mult timp:
  PSD-im, PSD-im, PSD-im, PSD-im, PSD-im, PSD-im și PSD-IM, vă fu…..em și vă furăm de vă nenorocim.
  CORUPEM și HOȚIM pentru că a trăi în alt fel nu știm.
  Noi nimic nu pățim, Justiția, o jumulim.

 49. Ce aveți ba cu el? Ce a făcut ba? Doamneeeee cu ce a greșit ca lua și el ca toți ceilalți era corect și cuminte ca toți….

  • Joane, ai dreptate, dar nu prea. Nu o sa il vezi pe asta cu ceasuri de sute de mii de iepuroi, ca pe i(nter)lopii de avocati, judecatori, procurori mafio(t)i in cardasie cu PSD. Niciodata.

 50. UItati-va intr-o , nu la o oglinda retrovizoare !

 51. Ei da, în sfârșit un lucru bun din partea CSM, referitor la excluderea unui papițoi. Astfel de idioți, părtinitor politic, nu trebuie sa fie niciodată magistrați, judecători, procurori, juriști, grefieri sau avocați. Să dea cu matura prin parcuri sau la canale cu ei.

 52. ALERTA ! ahhhahahahaha …Bai sunteti normali ?
  Pe cine intereseaza ce face individul asta ?
  Mare disperare dupa click-uri la G4money.

 53. eu l-as fi pus minstru de justitie, nu pe panaramele de predoiu, stelica.

  • Si eu il simpatizam pe judecătorul asta, deși din când in când părea cam infantil, dar le zicea pe bune când deschidea gura.

 54. Nu pot sa cred ca sunt de acord cu tine

 55. https://www.zf.ro/opinii/iulian-anghel-zf-totusi-un-guvern-bun-nu-ar-trebui-sa-si-puna-20399784

  Justitia de rahat din Romania . Numai si numai pentru ca in sistem exista scursuri sociale si capuse ordinare pe corpul social sanatos al poporului roman .

 56. Stire sponsorizata de luju.ro.

 57. De fapt este normal, pedeapsa nici nu-i prea mare şi este chiar proporțională.
  Dacă ținem cont că pentru luare de mită pedeapsa pentru un magistrat este pedeapsa capitală cu confiscarea totală a averii şi deportarea la Canal a rudelor până la gradul 3, atunci este clar că Danileţ a avut chiar noroc !

 58. Se pare ca Mafia si-a revenit din lumina aia de la lanterna telefoanelor bagata in ochi si a trecut la represalii. Asta e, poate data viitoare.

 59. Deși nu l-am iertat pe Danileț de când cu Referendumul pentru Familie, chestia asta e o mare porcărie. Nu că a fost dat afară, nici motivele pentru care a fost dat afară ci pentru arbitrariul și volatilitatea regulamentului.
  „manifestările care aduc atingere onoarei sau probității profesionale ori prestigiului justiției” nu înseamnă altceva decât că sistemul și-a lăsat o portiță prin care, la o adică, poate epura pe oricine. E suficient să dea o altă definiție onoarei și probității profesionale.
  La fel de bine puteau să scrie că judecătorul care nu poartă haine frumoase va fi dat afară la a 5-a abatere.

  • @NewLevel – Chiar si asa, poate ne lamureste cineva ce este dezonorant in a face sport (indiferent de sport, putea sa fie si wrestling in noroi, nu?), a tunde gardul sau iarba!

 60. Un lucru este clar, CSM-ul funcționează după un regulament de prin anii 1950 când nu exista Tik Tok, Îngrijorare este că acest regulament îl aplică(judecă) personaje care se cred mai inteligente ca noi prostimea, care ce să vezi, folosesc, utilizează, urmărește, tot aceeași aplicație .

 61. asta e legea pumnului in gura practicata de usl … felicitari votantilor! sper ca daca ajungeti in fata justitiei sa nu aveti cat trebuie pentru a achita tariful … am auzit ca s-au scumpit tarifele ca pesede manca de rupe

 62. „Unde dai si unde crapa.”

 63. Nu ma mai pot uita in oglinda daca nu ies in strada pt a fi alaturi de cel mai mare aparator al justitiei pe care eu personal il stiu

 64. Hey CSM, nu pentru așa ceva trebuia penalizat, e penibil, adică nu l ați exclus când era activist politic și l eliminați acum pentru că își taie gardul?. Ridicol !

 65. ,,reformator….” săracul de el…
  Lasă-ne frateee, apucă-te de vlogging…de ce vrei tu…🤕😔

 66. Keanu Reeves in actiune. Cred ca putea sa puna orice pe Tik Tok, entru ca tot ar fi fost exclus din magistratura. A deranjat pe cineva….

 67. o decizie rușinoasă și scandaloasă

 68. Urmează prietenul Pralong

 69. De asta orice voce moderată privind restricțiile, certificatul, vaccinurile nu se aude, pentru că postacii Psd și Aur s-au lipit ca râia de subiectul Covid, din pop.u.l.i.sm, nu din convigere.
  Aproape toți care postează anti restricții acum îl înjură pe Danileț, din nefericire.

  • @ mario 3
   Imi pare rău sa-ti spun ca ai o LOGICĂ de aRa(h)at. Eu sunt anti-restrictii, Danileț a avut si intervenții aiurea (dupa mine), gen pedofilii si altele.
   Dar MOTIVELE pentru excludere sunt evident false si deci asistam la un abuz flagrant, condamnabil.

 70. Pumn in gura celor care au curaj sa ceara reforme. Pentru a induce frica, tăcere, dezangajare.

 71. Romania e o tara din care trebuie evadat rapid!
  Hoții au pus TOATA LABA pe țară iar grija lor acum este sa nu mai fie duși unde le este locul, la puscarie.

  Becali, Udrea, Dragnea, Voiculescu Felix, Blaga, Videanu, Oprișan, Nastase, Radoi, Vanghelie, Alexe, Ioana Basescu, Flutur, Nuțu Cămătaru, Carmen Iohanis, etc MAI VEDETI POSIBIL SA FIE JUDECAȚI CORECT SI SA PRIMEASCA PUSCARIA PE CARE SI-O MERITA?!?

  Ori plecam, ori luptam !!! HOȚII ne rad iar in nas.

  IOHANIS, nu te vom uita niciodata!

 72. De cand sportul este o rusine si trebuie sa fii sanctionat daca arati ca esti sportiv? Arata a practica comunista cu “iti scad nota la purtare ca ai sarit elasticul in holul scolii si nu in curte”. Ridicol!

 73. Poruncim Supunem Distrugem=PSD.
  Ponegrim Supunem Demolăm=tot PSD.
  Adică PSD-IM vă fu…..em de vă nenorocim.
  Noi nimic nu pățim , Justiția o jumulim.

 74. Dacă pușcăriașul Dan Voiculescu a poftit sa o termine pe Camelia Bogdan pt. îndrăzneală de a-l trimite la pârnaie 10ani (a executat fix 2 ani și 11 luni), CSM-ul s-a executat și a exclus-o din magistratura. Acum, după o înscenare penibila, același CSM l-a exclus și pe d-l Danilet. Când un judecator da verdicte dubioase ce te duc cu gândul la o preafrumoasa șpagă, CSM nu are nici o reacție.

 75. @Olivia – Fato, ce sa zic, azi ai o bila alba de la mine

 76. Din Epoca de Aur , în Epoca Hoților care nu se mai termină.

 77. Parcă l-am văzut pe Putin, ba călare, ba lupte pe saltea, ba la vânătoare. La ei e voie ?

 78. Un fraier. În loc să posteze pe TikTok trebuia să trimită acele imagini în vederea difuzării la Sinteza Zilei și atunci nu ar mai fi fost sancționat.

 79. Daca Danilet se vrea vedeta pe Tik Tok sau alte retele doar ca sa bage in seama pe plan personal , atunci CSM i-a facut un mare bine in cariera. Daca vrea sa ramana judecator , eu doar ii recomand sa arate ca un judecator. CSM sa-si faca treaba ! Multi am iesit in strada pentru ca Justitia sa fie independenta!