G4Media.ro

Alegeri fără competiție în PNL Constanța: Câte un singur candidat pentru fiecare…

sursa foto: Info Sud-Est\ Cristian Andrei Leonte

Alegeri fără competiție în PNL Constanța: Câte un singur candidat pentru fiecare funcție din filială/ Cîțu și Orban, prezenți la eveniment

Actualul președinte al PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, este singurul candidat înscris în cursa pentru șefia filialei liberale de la malul mării. Aceeași situație este și în cazul celor două funcții de prim-vicepreședinți, opt de vicepreședinți și una de trezorier, acolo unde s-a înscris câte un candidat pentru fiecare loc.

Alegerile vor avea loc luni, începând cu ora 18:00, iar la eveniment vor fi prezenți atât premierul Florin Cîțu, cât și președintele PNL și al Camerei Deputaților, Ludovic Orban. Cei doi încearcă, pe ultima sută de metri, să-l convingă pe Huțucă să le ofere sprijinul, liderul de la Constanța aflându-se pe lista celor care încă nu și-au exprimat încă opțiunea, alături de Bolojan, Hava sau Motrenu.

Totuși, liberalul Vergil Chițac, actualul primar al Municipiului Constanța, și-a exprimat poziția în partid, la finalul lunii mai, atunci când a apărut în fotografia de grup realizată cu ocazia lansării candidaturii lui Florin Cîțu. Amiralul Chițac, aflat fix în spatele premierului și alături de Nicolae Ciucă, ministrul Apărării, a transmis un mesaj de forță la acel moment și o susținere clară pentru Cîțu.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban, pe de altă parte, s-a afișat, la sfârșitul lunii mai, alături de Huțucă, la Techirghiol, acolo unde au ecologizat, împreună, grădina botanică din localitate.

De altfel, județul Constanța a fost una dintre cele mai importante mize ale liberalilor la alegerile locale din septembrie 2020, aceștia reușind să își impună candidații atât la primărie – Vergil Chițac, cât și la Consiliul Județean – Mihai Lupu, după 20 de ani de conducere PSD.

O filială importantă în economia alegerilor interne din PNL, Constanța va găzdui luni alegeri fără competiție dar cu o miză enormă pentru viitorul președinte al Partidului Național Liberal la nivel central.

sursa foto: Info Sud-Est\ Cristian Andrei Leonte

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Peneleii ăștia-s frații mai mici și mai bătuți în cap ai pizidelei.

  2. Vă rog să mă scuzați, nu aveam nimic de spus de fapt referitor la articol! Ha ha!

  3. În timp ce PNL se războiește pentru funcții, printre membrii Comisiei de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională își face veacul deputatul Radu Cristescu, care mai nou are o relație cu Georgiana Arsene, jurnalista agenției ruse de știri Sputnik! Cei doi colaborează din 2018, Radu Cristescu acordând interviuri Georgianei Arsene pentru Sputnik, iar doamna Arsene scria sub numele de Iulian Iacobescu pe vineri13.ro, site utilizat de Radu Cristescu, până să devină deputat, ca platformă de atac la adresa opoenenților săi.
    O relație controversată, mai ales în contextul în care Radu Cristescu, se află intr-o Comisiei unde se iau decizii despre înzestrarea armatei și are acces la date clasificate!