G4Media.ro

Aglomerație în zona stației telegondolei din Sinaia / Administratorii instalaţiei fac apel,…

Aglomerație în zona stației telegondolei din Sinaia / Administratorii instalaţiei fac apel, pentru a doua zi consecutiv, ca turiştii să folosească taxiul sau autobuzul

Staţia de plecare a telegondolei care urcă din Sinaia către Cita 1400 din Masivul Bucegi este arhiplină, joi, numărul turiştilor care vor să urce pe munte şi care îşi lasă autoturismele în parcarea de la telegondolă fiind foarte mare. În aceste condiţii, administratorii instalaţiei de transport pe cablu recomandă, pentru a doua zi la rând, celor care merg la telegondolă să folosească autobuzul sau taxiul.

Locurile de parcare din staţia de plecare a telegondolei Sinaia s-au ocupat încă de dimineaţă, parcarea fiind plină puţin după ora 9:00.

”Încercaţi, vă rugăm, alte opţiuni: taxi sau autobuz” le-au transmis turiştilor, pe Facebook, administratorii telegondolei Sinaia.

Este pentru a doua zi consecutiv când zona de plecare a telegondolei este supraaglomerată din cauza numărului mare de autoturisme parcate.

Miercuri, oficialii firmei Consiliului Local Sinaia care administrează mijloacele de transport pe cablu din staţiune au transmis, la un moment dat, că „statiunea este la supracapacitate, aglomeraţie peste tot”, iar în acest context „.autobuzele nu mai pot ajunge la Gondolă, capăt de linie, Piaţeta Foişor”.

Pe domeniul schiabil al staţiunii sunt amenajate şi deschise pârtiile Lăptici 1, Lăptici 2, Valea Soarelui 1, Valea Soarelui 2, Varianta, Călugărul 1, Călugărul 2, Începători deservită de banda de la Cota 2000 şi Gondolă deservită de babyski Cota 1000.

Sursa foto: Facebook / Gondola Sinaia

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. vorbesti frate? Romanul este specialist in cozi, iiinca de pe vremea raposatului!

  • Pana la Sinaia se poate ajunge si cu trenul din restul tarii.
   Uneori se fac intarzieri de 20-30 minute.

 2. La placinte inainteeeeeee… popor de feisbucisti sa dea share … 😁

 3. am dat bani pă ditamai frumușață dă be-em-weu dotat cu o herghelie dă en-șpe cai frumoși băgați pă sub capota neagră ca tăciunili,
  să nu urc io cu familea mea până pă pârtie, să fac nește fitze dă drifte ?!

 4. Nu stai la coadă, nu te simți bine.