G4Media.ro

Aerlive: Valori ridicate privind poluarea aerului, înregistrate miercuri seara în zonele periferice…

Aerlive: Valori ridicate privind poluarea aerului, înregistrate miercuri seara în zonele periferice ale Bucureștiului

Aerlive, platforma pentru măsurarea calității aerului, reclamă că a primit sesizări de la cetățeni despre noi arderi ilegale de deșeuri în București, iar miercur seara au fost înregistate valori ridicate în privința poluării aerului, în zonele Popești-Leordeni, Giulești Sârbi, Chiajna, Ferentari.

„Senzorii din rețeaua Aerlive înregistrează valori foarte mari în seara aceasta, 26 ianuarie, în special în zonele periferice ale Bucureștiului: Popești-Leordeni, Giulești Sârbi, Chiajna, Ferentari. Am primit și sesizări de la cetățeni, care reclamă arderi de deșeuri. În același timp, dacă ne uităm pe calitateaer.ro, la rețeaua națională, observăm cum stațiile din vest, B9, 10 și 11 nu funcționează și nu măsoară exact acolo unde ar trebui. Valorile sunt foarte mari, de peste 100 micrograme/metru cub pentru particulele în suspensie, PM2,5”, se precizează pe contul Aerlive.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. In Militari in seara asta miroase la greu a cauciuc ars

  2. Eu am iesit in seara asta in zona Pantelimon, aproximativ 15 minute, hainele miros si acum, la o ora de cand m-am intors.

    Lucrul asta se intanpla de cel putin 3-4 ori pe luna dar la nimeni nu pare sa ii pese.

  3. Ați votat PSD 30% și PNL 25%, ce credeați că o să se întâmple? A fost mai curat aerul cât a fost Berceanu de la USR la Garda de Mediu, acum e prăpăd.

  4. Simpatizanții AUR au sărbătorit noaptea trecută pornirile de peste zi ale liderului de-un neam cu ei, dar și ziua de naștere a lui W. A. Mozart.
    Plasticul ars simbolizează reincarnarea in pasărea matusalemică…

    • PS. Ziua lui Mozart au sărbătorit-o după miezul nopții, pe 27…