G4Media.ro

Adrian Năstase, declarații bizare: Cred că noi putem să renaționalizăm, să preluăm,…

Adrian Năstase, declarații bizare: Cred că noi putem să renaționalizăm, să preluăm, că nu-i vorba de naționalizare, să luăm înapoi unele infrastructuri din energie

Fostul lider PSD, Adrian Năstase, a lansat o serie de mesaje bizare, marți seara, la Antena 3. Fostul premier aa declarat că România ar trebui să renaționalizeze unele infrastructuri din energie, cu referire la Petrom.

Compania Petrom a fost privatizată în 2004, în mandatul guvernului condus de Adrian Năstase. Fostul premier a criticat PSD pe motiv că merge pe ”ideologia stângii europene”, adăugând că temele legate ”de mediu, de LGBT, de tot felul de povești” sunt greu de acceptat de societatea românească. PSD-ul  condus de Marcel Ciolacu nu a susținut aceste teme, dimpotrivă, s-a plasat pe condiții ultraconservatoare, împotriva valorilor stângii europene.

Redăm câteva declarații făcute de Adrian Năstase la Antena 3

 • PSD are aceeași problemă, dacă merge pe aceeași ideologie a stângii europene, va pierde foarte mult. Chestiunile legate de mediu, de LGBT, tot felul de povești, sunt greu de acceptat de societatea românească.
 • Formule de renaționalizare a politicii interne și externe, mai mult curaj în relațiile cu ceilalți.
 • O problemă pentru PSD va fi modul în care privește relația cu Dragnea. Problema nu este de a-l primit în partid, în conducere. Dragnea poate fi folosit împotriva PSD. Dragnea are posibilitatea să adune din zona suveranistă. Nu-mi închipui că Dragnea va scăpa de atenția procurorilor
 • Eu cred că în România este nevoie de un curent suveranist, care să poată să spună iată, avem nevoie să închidem anumite capitole de naivitate economică, să dezvoltăm o concepție de patriotism economic, să înțelegem că privatizarea în masă a fost o prostie în anii 90, că au fost luate dalele de la irigații ca unii cetățenii să-și facă poteci în curte.
 • Eu nu mai sunt așa de convins că va conta votul obișnuit la alegerile viitoare. Cred că mecanismele de folosire a trolilor, Inteligența Artificială care a fost experimentată la alegerile în Statele Unite….
 • Am anunțat pe Facebook că vin în emisiunea de azi. Eu în mod obișnuit am 20-30 de mii de accesări, azi am avut 150 de mii. Unele cu același mesaj, cu Sidex, cu Bechtel, cu Alro.
 • Cred că noi putem să renaționalizăm, să preluăm, că nu-i vorba de naționalizare, să luăm înapoi unele infrastructuri din energie. Când eram eu prim-ministru erau 800 de mii de funcționari publici, acum sunt peste 1.200.000
 • Cred că Marius Pieleanu stabilește cum bate vântul la Palatul Victoria. În funcție de sondajele lui, premierul Forin Cîțu ar putea fi schimbat.

Sursa Foto: Captură Antena 3

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

71 comentarii

 1. Oooooo daaaaa, după cum știm fmmPSD e expert în infrastructură și energie…..pfai da ce se mai pricep pesediștii la infrastructură. Jizas Craist ce spectacol pentru proști e pe acolo :-)))))

  • Ai jucat in dezdemona ?

  • Vrãjeli politicianiste .. ptr guțanii care habar nu au de legislația UE .. Vrea sã dreagã din vrãjealã .. jaful guvernãrii P$Disto-securisto-oligarhe( 2000-2004) .. când au prãduit SNP Petrom (toate rezervele de petrol si gaze ale RO,plus rafinãrii,staţii peco,terenuri,clãdiri,etc .. pe câteva sute de milioane (ptr stat,ptr ei probabil mult mai mult) la compania petrolierã a Austriei .. Next e pupilul lu Nãstase .. „micuțul procuror” securist ..popcorn Ponta .. cu alte vrãjeli la televiziunea altui securist imbuimbat din mega contracte preferentiale de la secu .. Sebi Ghitzã .. dispãrut ca mãgarul în ceațã .. prin Serbia

  • Deci .. nu s declaraţii bizare .. ci doar VRÃJELI politicianiste,ptr marea masã de .. votãlãi

 2. Este vina traumei!Glonțul destinat fatalitati, a lasat urme adinci in psihicul fostului premier!! De altfel cel mai de valoare (premier) pe care l a avut Romania post decembristă!!!

  • @Cioby1,
   Te referi la „valoarea” pe care o căra nea Miky Spagă in diplomat si cu care achiziționa Bombonel operele de artă ?

  • In ce a constat valoarea vinzatorului asta, daca nu sint indiscret?
   La campionatul de furat, da, e de departe cel mai valoros.

  • Numiti un alt premier peste Adrian Nastase, profesional vorbind!!! Ca de furat toti au furat…..

  • Poate Stolojan…dar o perioada scurtă..

  • Inca o data te intreb, ce-l pune pe hotul asta deasupra celorlalti? Amplitudinea hotiei?

  • @Cioby1
   Nu iti bate capul cu idiotii de mai sus.
   Este cel mai bun premier, el si echipa lui au pregatit intrarea noastra in UE, NATO + suportul continuu pt BNR de a trece la leul nou plus multe alte masuri (printre care si dublarea salariului minim).
   Pachetul de masurii luat in cei 4 ani de guvernare au pregatit tara pentru investitiile ulterioare.
   Legat de furat, toti au furat si toti fura si toti vor fura, important e sa ao faca ceva.
   Pt idiotii de mai sus, asteptati in continuare guvernul perfect.

  • Inca innoti prin groapa Marianelor ?

  • Intrarea ca intrarea dar pe unde e iesirea ?

 3. `Bizari` sunteti voi, g4media.ro, si eu asemenea, ca va bag in seama cu asemenea `tentative` .
  Cu ce alifie v-a servit Bombonel?

 4. unde altundeva decat la antena 3 sa fie promovati urmasii directi ai partidului unic! … conditia de intrare pe platou: sa ai cel putin cateva dosare penale, de preferinta pentru marea coruptie, ideal inchisoare, VIP: cu executare!

 5. Fosta-i lele cit ai fost . Valabil si altora ce nu inca se mai agata de scaune .

 6. Tot felul de puscariasi pe A3

 7. Este adevarat ca OMW nu si-a respectat planul de investitii existent in contractul de preluarea a Petrom-unul din „garantul” intrarii in UE, insa cine are curajul sa se dea la OMW???PSD-Nu, PNL-Nu!Tefelistii nici atat ca ei stau capra din orice pozitie.Atunci, ramane asa pana la o noua revolutie marxista!

  • Acum m a r s de pune dalele inapoi la sistemele de itigatii. Pesedist n e s p a l a t.
   Ati furat tot bucata cu bucata de la Nastase pana la ultimul pesedos din ultimul catun.
   J i g o d i i l or.
   Ati distrus toata tara!

  • FSN a distrus tara si descedentii lor din care te tragi!

  • Iar citezi din Dostoievski ?

 8. Hoțule la pușcărie cu tine!! Nu da tu sfaturi cel mai hoț dintre hoți.

 9. Televiziunile astea socialiste (latrina 3,realitateatv,rtv)scot de la naftalină toți looserii post decembristi. Aceste tv contribuie mult la degradarea societatii românești.

 10. Bombonel,
  Nu te văd bine, in caz că te aude maestrul Dughin, având in vedere că OMV e aproape 100% proprietatea lui Piticot !
  PS. In locul tău n-aș mai purta chilot până când specialiștii nu cad de comun acord ref. la Noviciok-ul pulverizat in exces…

 11. Le-ar renaționaliza ca să le mai vândă o dată. Șpaga luată la prima vânzare s-a cam dus, ca tot banul nemuncit.

 12. evident 🙂 un Stat Membru al UE are nevoie de un curent suveranist care sa inchida naivitatea economica 🙂 😛 si sa renationalizeze infrastructura din dom energetic 🙂 …totul in numele patriotismului economic 😀 🙂 asta i urmasul cizmarului 🙂

 13. Dupa ce ai dat gratis padurile, energia, petro chimia, resurse etc te-au luat ficiorii la intrebari tataie: bah, dar tu ce ne lasi ??? ce lasi romaniei!

  Si tatuca spune: un poponar, Adelu, nu lasa nimic, a vandut tot pe nimic ! Au suferit multi in tara asta, din pricina hotiei tale si a celor din sleata lui!

  Termopane termopane … termopane pentru gaini! FMM de hot, s-au sinucis oameni din cauza hotiilor voastre ! BLESTEMATILOR!

  No, nepotii tai vor fi slugi, ai inteles, tot neamul tau va pieri, jeg poponar!

 14. Să le preia acum statul român că piate mai câștigă fmmpsd odată alegerile să aibă ce vinde iar. Fmm de jigodie infecta. Praful să se aleagă de bombonel până la al șaptelea neam.

 15. Nu văd ce e „bizar” in aceste declarații.

 16. Spui antena3 – spui pușcăriași, infractori. Cine se uită la ce debitează niste pușcăriași pe posturile tv ale Rusiei din Romania? Doar decerebrații!

 17. intro. socialistul de caviar.
  riche comme Crésus? nu dau cu parul să jignesc, dar omul se visează un Adrian Zograffi, suflet eratic pe meleagurile politico-economice discutând savant cu experții de la Biroul de Plasare a manipulării, veşnic îndrăgostit de propriul ego.
  the cure. I always love …me.

  din poziția unuia care are o avere suficientă pentru a asigura un trai lejer pentru mai multe generații işi permite sa ne dea lecții de sus, fără jenă, dar
  mai are timp să se rascumpere.
  poate face un gest extraordinar dupa exemplul lui Zaheu şi întoarce de 4 ori mai mult celor pe care i-a nedreptățit. şi mai dă şi 50% din averea lui mică copiilor orfani.
  altfel pe text. idei victor -orbaniste împachetate socialist. patriotic. ?
  the cure? one hundred years.

  • Parca iti placeau oasele de paste te-ai dedulcit ?

  • Ce sa nu spui ca ai jucat risca cu Licinius ?

  • nope. nu e acel Crassus roman, e drept, mister master of knowledge.
   „little tip” : Pactole.

   altfel multumim pentru intervenții ad absurdum, multumim Wise Man’Grandchild -:)

 18. Să furi o țară întreagă ca să facă odraslele școli alese și apoi să devină patroni de discoteca, asta e mâna proniei cerești. Este absolut necesar un Caragiale pentru acest hoț de mâna a treia cu fason. După ce a jucat cel mai penibil circ cu sinuciderea, in loc să se retragă și să tacă, mai apare, din când în când, în câte vreun WC public, cu portavoce și sugestii. Ce demnitate să pretinzi de la Adrian Năstase?

 19. Marele PUNGAS – care a scapat USOR din puscarie – „justitia romana” facandu-se ca uita alte MARI PUNGASII ! Dar sa-i amintim „mult prea sinucusului” ca EL avandut petrolul romanesc – cu terenuri, cu instalatii si – BOMBOANE PE COLIVA – cu doua Combinate Petro-Chimice – ARPECHIM Pitesti si Brazi !!! Ba ne mai spunea pungasul ca „acestea” aduc MARI PIERDERI ECONOMIEI NATIONALE ! Cum zice englezul : pe langa „injury” (pierderea) si „insult” (insulta – umulinta) Pai Nastase – multe case – cum ramane cu „parandaratul” – ca ungurii o sa-l ceara inapoi !! Cine-l plateste ? Tot noi romanii sau TU CARE AI PUAT CIUBUCUL ! Nastase – nepotul „matusii Tamara” (aia din garsoniera confort II sau III, care ti-a facut cadou NISTE MILIOANE DE DOLARI !!! de sub pat, ca n-avea loc de SAFE !) gros obraz trebue sa ai ca sa mai vorbesti cand TU ai fost marele PUNGAS care ai ordonat MARILE PRIVATIZARI – de fapt FURTURI ORDINARE DIN AVEREA STATULUI – iar voi „pesedeii v-ati umplut buzunarele si conturile in „raiuri bancare exotice” cu sute de milioane de dolari (ca nu aparusera inca „euroii” !) SIK KTIR SCARBA !

 20. Nu voi ați vânduți tot ce se putea vinde gunoiule, ai reînviat ? Mars in MM de pușcăriaș notoriu.

 21. Clasa politică este oglindă societății. Daca societatea este coruptă până în dinți așa sunt și instituțiile sale împreună cu toată clasa politică. De la interlopi cu diploma în doctor până la ăla in cu 4 clase ….

 22. De la pupat moaste haznaua3 a trecut direct la înviat moaște!🤣
  Pare ca s-au activat cam mulți beliți în ultimele săptămâni! Sigur se întâmplă ceva pe undeva.🤭

 23. rtv post tv de 2 bani, nastase, un puscarias (dubla condamnare), mare vanzator de tara (petrom, comb siderurgic galati…), nu uitam contractul cu bechtel si ce sa vezi, in loc sa l scuipe lumea, il invita rtv ca pe un mare specialist sa ne explice el ce si cum se intampla. Prost cine se uita la asa post tv cu asa invitat.

 24. Buna idee !
  Sa le nationalizeze ca sa poata sa le vanda din nou PSD-ul !

 25. Deznationalizarea energiei si a resurselor este o MARE greseala!Doar ca statul ar trebui sa fie MANAGERUL PERFECT in INTERES NATIONAL!

 26. Mai bulangiu cioban, vorbești de fosila de stolohan? Cum a reușit de a pus mana pe averea utc? Toți tac de parca „draga stolo” e curat lacrima!

 27. Desi nu sunt admirator al lui Adrian Nastase, pentru aceste declaratii imi exprim respectul total.

  • Are dreptate Nastase, exista domenii strategice care nu pot fi lasate pe mana unor entitati private, ele trebuie obligatoriu sa apartina statului. Industriile bunurilor de consum, n-au decat sa fie 100% private

 28. Trădătorul sinucigaș bombonel vrea o renaționalizare că să facă el o revânzare,de ce nu vrea o renationalizarere a pădurilor defrișate de călăul austriac,numai în România călăii și trădătorii poporului sunt chemați la aceste latrine care sunt televiziunile fara exceptie sa ne dea lecții de patriotism și de moralitate, într-o țară civilizată nu ar fi mai avut tupeul și nesimțirea să iasă în public cu astfel de idei batjocoritoare la adresa poporului spoliat.

 29. Unde poate fi mai bine pentru hoti ,golani, pușcăriași si oameni bolnavi psihic decât la ANTENA 3 .O țară întreagă nu înțelege de ce nu se desființează această cloacă de mizerabili

 30. Dacă vreți să vedeți un model de management uitati-va la Apaprod.E perfect dar lipsește cu desăvârșire.A mai văzut cineva vreo firmă care funcționează fără a avea un compartiment de „Īntreținere” ( sau „Mentenanță” mai nou) ? Și cu toate astea cum speră conducerea Apaprod că poate exista firma fără acest compartiment?
  Nimeni nu poate ști.

 31. Auuu Doamne … 🙁 … „sticlă si benzină , cârpă și chibrit” …

 32. pai nu era secretarul lui unul din baietii destepti din energie ? ala care o pirlise pe celin dion ca am uitat cum il cheama si nu pierd timp sa caut

 33. Domnule Năstase, ce faci ? Te-a supărat rău DIP -ul de te-ntorci cu fața la el? Să-i luam microhidrocentrale, mama lui de hraparet!

 34. Du te naibi de bombonel ,m am saturat de tine..mars in hazna

 35. serios nu inteleg ce fel de cretini mai pun baza in ce au de spus specimene expirate gen Basescu Sau Nastase.

 36. dedicatia pentru nastase este afisata in dreapta-sus!

 37. pardon, stanga-sus, cica e de stanga!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.